Utastér

A pole pozíció atmoszférája: már a vezetőajtót kinyitva a vörös megvilágítású küszöbléc kelt mély benyomást. Amint helyet foglal az üléstámla-zsebekkel és kockás mintájú kárpitozással készült, állítható magasságú sportülésben, kezében érezheti a színtiszta teljesítményt, mégpedig az alul egyenesített karimájú, GTD-berakással díszített, bőrbevonatú multifunkciós sportkormánnyal és a jellegzetes, golflabdát formázó sebességváltókar-gombbal.

Menet közben a kombinált műszeregység színes kijelzőjén követheti nyomon az autója üzemét vagy élvezze a GTD-specifikus műszerek és sportos dekorbetétekkel díszített középkonzol látványát. Mindezt a szálcsiszolt nemesacél borítású pedálok sportos hangulata teszi teljessé, amelyeket olyan pontos nyomáspont jellemez, ami csupán a versenysportban megszokott.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés