Park Assist

 

Mindössze 80 centiméter manőverezési távolság is elegendő a Park Assist számára, hogy a Golf GTD Varianttal beálljon a parkolóhelyre, amelyet mellette elhaladva, akár 40 kilométer/órás tempóig önállóan fel is ismer. Emellett nem csupán az úttal párhuzamos, tolatásos beállást segíti, hanem a párhuzamos és merőleges irányú helyekre előremenetben is, például a mélygarázsokban, ahol többnyire igen szűkös a hely.

Önnek csupán a gázpedált, illetve a féket kell kezelnie, a segédrendszer pedig az ideális vonalon bekormányoz az adott parkolóhelyre, az úttal párhuzamos helyekről pedig ki is áll. Ön valamely kormánymozdulattal, üresbe váltva vagy a Park Assist kapcsolójával bármikor felülbírálhatja, illetve megszakíthatja az automatikus kormányzást.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés