Navigáció

 

Az új Golf GTD Variant kínálatában két extrafelszerelésként rendelhető navigációs rendszer közül választhat. A Discover Media 20,3 centiméter (8 col) képátlójú színes érintőképernyővel, nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással, valamint díjmentes szoftverfrissítésekkel áll rendelkezésre.

Ha pedig még többre vágyik, a Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérlést is kínál. Ezzel egyetlen kézmozdulattal válthat például rádióadót vagy változtathat autója olyan rendszerbeállításain, mint a belső világítás fényereje. Emellett 23,4 centiméter (9,2 col) képátlójú színes érintőképernyővel is szolgál. Mindezeken túl nyolc hangszóróval, FM-rádióvétellel, MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, AUX-IN és USB-aljzattal, a mobiltelefon számára Bluetooth-csatlakozással is rendelkezik.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés