Lámpák

A LED-technikájú fényszórókkal különösen jól érvényesül az új Golf GTD Variant formavilága. E technika energiatakarékos és a nappali világossághoz közeli fényspektrumával hatékonyan tehermentesíti a szemet. Kívánságra szintén a jó látást segítheti a fényszórótisztító berendezés (folyadékszint-ellenőrzőlámpával). A LED-technikájú ködfényszórók még a legkedvezőtlenebb körülmények közepette is jól láthatóvá teszik az utat és a közlekedés többi részvevőjét.

Az integrált kanyarvilágítás nagyban segíti a kanyarban feltűnő akadályok időbeni észlelését. A fénydizájn különlegességei közé tartoznak a dinamikus irányjelzővel - vagyis a kanyarodás irányába futó fénycsíkkal - működő hátsó lámpák.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés