Külső megjelenés

Az új Golf GTD formavilágát természetesen a versenysport ihlette. Eleje a még karcsúbb fényszórókkal, a jellegzetes méhsejt-mintázatú hűtőráccsal és a fényes fekete légbeömlő nyílásokkal egyértelműen jelzi, hogy a korábbi GTD méltó utódja áll előttünk. A krómozott díszléc a GTD feliratot hordozó hűtőrácstól a stílusos fényszórókig futva emeli a dinamikus összhatást, amit az erőteljes stílusú, specifikus lökhárító erősít tovább.

Az oldalnézet egyrészt a szélesített küszöbnek - amely nyomán a Golf GTD Variant eleve mélyebbre süllyesztett karosszériája még közelebbinek tűnik az aszfalthoz -, másrészt az első sárvédő logóval kiegészített GTD feliratának köszönheti sportos karakterét.

A Golf GTD Variant hátulja mindenekelőtt szemcsézett felületű, matt fekete diffúzorával, a jobb és bal oldalon feltűnő, krómozott kipufogóvégcsövekkel, illetve a karosszéria színére fényezett hátsó légterelővel vonzza a tekintetet. Különösen sötétben érvényesülnek jól a LED-technikájú, sötétvörös hátsó lámpák és az ugyancsak LED-technikájú rendszámtábla megvilágítás.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés