Dynamic Light Assist

 

Vakította már el Önt a szemből érkező autó távolsági fénye? Ilyenkor rövid időre korlátozottá válik látása, mivel szemeinek a sötét és a világos közötti extrém váltáshoz kell alkalmazkodniuk. A dinamikus fényszóróhatótáv-szabályzás (Dynamic Light Assist) révén már nem kell többé folyamatosan váltania a tompított és a távfény között. Teljes sötétségben és 60 kilométer/órától ugyanis nem csupán automatikusan bekapcsol a távolsági fény, hanem szembeforgalom esetén - a működési határain belül - az automatikus rendszer részlegesen ki is árnyékolja kévéit. Így Ön folyamatosan távolsági fénnyel autózhat, s mindenkor az úttest lehető leghatékonyabb megvilágítását élvezheti.

Mindezt a belső visszapillantó tükör mellé épített kamera teszi lehetővé, amely az elöl haladó és a szemből érkező járműveket érzékelve információit a rendszer felé továbbítja. Ezeknek megfelelően a fényszóró maszkolása a megfelelő helyen kiárnyékolja a fénykévéket.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés