Car-Net Guide & Inform

 

A Car-Net Guide & Inform1 szolgáltatáscsomagja kívánságra a Discover Media és a Discover Pro infotainment-rendszerekhez áll rendelkezésre, így Ön az internetről juthat aktuális információkhoz, valós időben tájékozódva, mikor keletkezik épp torlódás valahol, vagy melyik parkolóházban található még szabad hely. A különleges úti célok keresése révén más fontos helyeket, például szállodákat, éttermeket vagy üzemanyagtöltő állomásokat is ajánl.

A Guide & Inform Plus1 - amelyet a Discover Pro rendszeren egy évig térítésmentesen próbálhat ki - tovább könnyíti a tájékozódást, egyebek mellett műholdképekhez, részletes Google Earth® felvételekhez.

1) A Car-Net Guide & Inform mobil online-szolgáltatások csak az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media vagy Discover Pro navigációs rendszerrel vehetők igénybe, amihez olyan mobil külső eszköz (például okostelefon) is szükséges, amely mobil WLAN-hotspotként is működhet. Alternatívaként a mobiltelefon előkészítés segítségével a távoli SIM-elérés profillal (Remote SIM Access Profile; rSAP) kompatibilis mobiltelefon vagy telefon- és adatopcióval rendelkező SIM-kártya is használható. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások csak meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetéssel és kizárólag az adott mobilhálózat lefedettségi területén érhetőek el. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások igénybevétele során forgalmazott adatok nagy mennyisége miatt különösen javasolt átalánydíjas szerződést választani mobiltelefon-szolgáltatójánál! A Car-Net Guide & Inform használatához a Volkswagen AG-vel külön szerződés kötendő. Az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a www.volkswagen.com/car-net oldalon.
A Car-Net Guide & Inform szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és tartalmukban változhatnak. A Car-Net rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a www.volkswagen.com/car-net oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés