Bőrkárpitozás

 

Elegáns megoldás: az extrafelszerelésként kínált Vienna bőrkárpitozás kellemes hangulatot áraszt az utastérben. E természetes anyag fekete színben kapható, s perforált felülete révén a Flashred kontrasztárnyalat is jól érzékelhető.

A perforált bőr az első sport-komfortülések középső sávját és oldalpárnáik belső felületét borítja. Ezek az ülések nemcsak állítható magasságúak és szabályozható deréktámasszal készülnek, hanem fűthetőek és határozott tartás mellett kínálnak magas színvonalú kényelmet. A vezetőülés emellett elektromos állítású kivitelben is kapható. Különösen praktikusak az első ülések alatti fiókok.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés