Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Golf GTD Variant Kiemelkedő menetteljesítmények.

Hosszú távú sprinter.

Még több hely a vezetés élvezetének - az új Golf GTD Variant sportossággal, egyenes karakterrel és letisztult formákkal hódít, ami mindjárt első pillantásra szembetűnő. Mindezt pedig egyéni stílusban és nagy adag plusz térkínálat mellett nyújtja.

Galéria

Ismerje meg az új Golf GTD Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az új Golf GTD Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és formavilág

Utastér

Fedezze fel e nemes versenyhangulatot!

Sportos - a Golf GTD Variant utastere a műszerfaltól a kockás mintájú sportüléseken át, egészen a nemesacél felületű pedálokig igényes, markáns és a GTD modellekre jellemző felszereltséggel kelt mély benyomást.

Külső megjelenés

Sportos understatement.

Erős és gazdaságos, anélkül hogy kérkedne vele: a Golf GTD sportosságával, önálló egyéniségével és letisztult dizájnjával hódít, s nem akar minden tekintetet magára vonzani.

Lámpák

Első pillantásra világos.

Az új Golf GTD Variant fénydizájnja valósággal vonzza a tekinteteket, mégpedig többféle attraktív változatban is. Döntsön bármelyik kivitel mellett, a Golf GTD Variant világítástechnikája mindenkor hatékonyan segíti a látást és láthatóságot.

Kerekek

Jól áll Önnek.

Melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombináció áll legjobban az Ön Golfjának? Tisztán ízlés kérdése, a könnyűfém keréktárcsák mindenesetre egytől-egyig jól kiemelik a Golf GTD Variant sportos karakterét.

Infotainment

Gesztusvezérlés

Jövő, gombnyomások nélkül.

Vezérelje funkciók egész sorát egyszerű kézmozdulattal!

Rádió

Ha úgy kívánja, egyszerűen csak rádiót hallgathat.

Az új Golf GTD Variant volánja mögött mindig Ön dönt a műsorról. Ehhez a Composition Media rádió áll rendelkezésére a megfelelő hangszórókkal, könnyen kezelhető technikával és csatlakoztatási lehetőségek sokaságával.

Navigáció

Kellemes szórakozás és biztonságos célbaérés.

Két extrafelszerelésként rendelhető navigációs rendszer szolgál innovatív funkciók sokaságával, aligha hagyva kívánnivalót maga után, s mindenkor a helyes útvonalon vezetve és színvonalasan szórakoztatva Önt.

Car-Net Guide & Inform

Útközben is jól tájékozottan.

A Car-Net Guide & Inform segítségével izgalmas úti célokat fedezhet fel a közelben, de parkolóhelyet is találhat vagy épp a legközelebbi üzemanyagtöltő állomást. Emellett aktuális közlekedési információkkal, a torlódások optimális elkerülésének lehetőségeivel vagy online-hírekkel is szolgál.

Gazdaságosság

Motor

Lélegzetelállító és élvezetes.

Élvezze a Golf GTD Variant igazi előnyét, amely motorházfedele alatt rejtőzik. A 2,0 literes, 135 kW (184 LE) teljesítményű TDI motor lélegzetelállító vonóerővel, a vezetés izgalmas élményével és semmi mással össze nem téveszthető hanggal szolgál.

 

Progresszív kormányzás

Kevesebb kormányzás, több dinamika.

A Golf GTD Variant nem ismer kompromisszumot, ám a kanyarívekre szívesen hajlik. Mindenekelőtt fejlett progresszív kormányzása révén, amely éppolyan meggyőző a sportos vezetés, mint a mindennapos közlekedés során.

Sportfutómű

Válassza a legsportosabb kapcsolatot az autó és az út között!

A Golf GTD Variant feszes hangolású sportfutóműve az alapkivitel része, kiváló irányíthatóság mellett szolgálva a még élvezetesebb vezetést, s különösen kényelmessé téve a sportos autózást.

Progresszív kormányzás

Kevesebb kormányzás, több dinamika.

A Golf GTD Variant nem ismer kompromisszumot, ám a kanyarívekre szívesen hajlik. Mindenekelőtt fejlett progresszív kormányzása révén, amely éppolyan meggyőző a sportos vezetés, mint a mindennapos közlekedés során.

Sportfutómű

Válassza a legsportosabb kapcsolatot az autó és az út között!

A Golf GTD Variant feszes hangolású sportfutóműve az alapkivitel része, kiváló irányíthatóság mellett szolgálva a még élvezetesebb vezetést, s különösen kényelmessé téve a sportos autózást.

Vezetői segédrendszerek

ACC & Front Assist

Zsúfolt úton is könnyedén.

Nem vágyik néha olyan asszisztensre, aki mindig szemmel tartja az Ön előtt haladó járművet? A távolságtartó automatikával (Adaptive Cruise Control; ACC) és a csomagban szereplő, városi vészfékfunkcióval (City Emergency Braking) és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszerrel Ön is kényelmesebben közlekedhet.

Park Assist

Ilyen könnyű is lehet a beállás.

Ön még mindig maga parkol? A parkolási asszisztens (Park Assist) mentesítheti Önt e manőverek során a kormányzás feladata alól és a parkolóhely-keresésben is segíthet. Ultrahangos érzékelőivel gyorsan megállapítja, hogy a Golf GTD Variant befér-e az adott helyre.

Traffic Jam Assist & Emergency Assist

Akkor is dolgozik, amikor épp minden áll.

A közlekedési torlódás asszisztens (Traffic Jam Assist) az idegölő araszoló forgalomban támogatja Önt, nagyban hozzájárulva a torlódások jellegzetes baleseteinek megelőzéséhez. Az ugyancsak opcionális vészhelyzet-asszisztens (Emergency Assist) időben felismeri, ha a vezető cselekvésképtelen, s részlegesen átveszi az autó irányítását.

Dynamic Light Assist

Szembeforgalom mellett is optimális megvilágítás.

Nem lenne kényelmesebb éjszakánként mindvégig távolsági fénnyel közlekedni az országutakon? Az extrafelszerelésként rendelhető dinamikus fényszóróhatótáv-szabályzás (Dynamic Light Assist) lehetővé teszi ezt, miközben segít megelőzni a közlekedés többi résztvevőjének elvakítását.

Holttérfigyelő

Így segíti a Golf GTD Variant a sávváltást és a kiállást.

A hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel és a holttérfigyelő - működési határain belül - a visszapillantó tükrök holtterében tartózkodó járművekre figyelmeztet, tolatva kiálláskor pedig a jármű mögötti és melletti területet felügyeli.

Kényelem

Active Info Display

Mindig azt láthatja, ami éppen érdekli.

Az analóg sebességmérő már a múlté, s kívánságra a klasszikus körműszerek nagyfelbontású kijelzőfelülettel válthatók fel. Az innovatív Active Info Display kombinált műszeregység széles körű információval szolgál, messze túlmutatva a puszta sebességértéken és üzemanyagszinten.

Üléskényelem

Dőljön hátra és lazítson!

Átgondolt és kifinomult formáikkal a Golf GTD Variant ülései egyszerre kényeztetik a szemet és a hátat. E magas színvonalú kényelem különösen a hosszú utazások során kellemes.

DYNAUDIO Excite hangrendszer

Mindenkor tökéletes hangzás.

Zene az autóban, amely még az otthoni hifi-berendezésénél is szebben szól? A kívánságra rendelhető DYNAUDIO Excite hangrendszer kifejezetten az autó térakusztikájára készült, s olyan hangzásélménnyel szolgál, amilyenre még Ön sem számított - még ha eleve high-end hangzáshoz szokott is.

Bőrkárpitozás

Változtassa szalonná autója utasterét!

Alakítsa ki személyes komfortzónáját: az opcionális Vienna bőrkárpitozás kényelmes vezető- és utasüléssel kínálja igényes és puha környezetben a csúcskategória hangulatát.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek