VW Golf Alltrack: Gestensteuerung

A Golf Alltrackkal bátran elhagyhatja a járt utat: különösen strapabíró futóműve 20 mm-es hasmagasságot biztosít az egyenetlen talajfelülethez csapódás elkerülésére - az erőátviteli rendszert pedig elöl-hátul védelemmel láttuk el.

A Golf Alltrack mindezek mellett praktikus terepvezetési programot is kínál. Ez a program egyszerre kapcsol be több vezetéssegítő programot, javítva ezzel a Golf Alltrack menettulajdonságait - és nem csupán a terepen. A rendszer nehezebb útviszonyok esetén blokkolásgátló fékrendszerrel, dinamikus automatikus rögzítőfék-kiengedési funkcióval, a kimondottan terepvezetésre beállított módosított gázpedál-karakterisztikával, valamint elektronikus stabilizáló programmal nyújt segítséget.

A lejtőn történő indítási segédprogram, a rendszer keretein belül, az autó lejtőn történő indításakor történő hátragurulását, illetve a motor blokkolását akadályozza meg. Lejtőn lefelé történő vezetéskor pedig a motor fordulatszámának korlátozásával és a fékezésbe történő beavatkozással éri el, hogy a jármű állandó sétatempóban haladjon.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Hogy elhagyhassa a járt utat Golf Alltrack

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata