Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Hogy elhagyhassa a járt utat Golf Alltrack

 

Hogy elhagyhassa a járt utat.

Ha több kell a mindennapos kocsikázásnál: megemelt hasmagasság, nagy igénybevételre tervezett futómű, tetősín és tágas csomagtér. A 4MOTION összkerék-meghajtás szinte minden felülettípuson megbízható tapadást biztosít. Idegeskedés nélkül érheti el úti célját.

Kialakítás

Minden egyes Volkswagen autót minőségi felszereltség és letisztult formavilág jellemez. A Golf Alltrack számos testreszabható opciót kínál, amelyek révén autóját teljes mértékben saját ízlésére alakíthatja. Le fogja nyűgözni, milyen gazdag választék áll rendelkezésére.

Belső tér
Világítás
Keréktárcsák

Kívül robusztus, belül kényelmes.

Stílusos utazás: a Golf Alltrack lenyűgözi a belső tér eleganciájával és csúcsminőségű részleteivel.

Az új Golf Alltrack lámpái első pillantásra felvillanyozzák.

A Golf Alltrack lámpáin nincs semmi rejtegetnivaló; számos vonzó opció közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyiket is választja, elfelejtheti autója körül a sötétséget.

Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék a Golf Alltrackhoz.

Ön dönti el, melyik kerékopcióval néz ki legjobban Golf Alltrack autója: tegye egyedivé járművét!

Galéria

Ismerje meg a Golf Alltrack legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert, a Golf Alltrack modern információs és szórakoztató rendszere tökéletes és kényelmes választást az Ön számára.

Rádió
Navigáció
DYNAUDIO Excite
Telefon
Car-Net Guide & Inform

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Szeret vezetés közben úgy zenét hallgatni, hogy közben semmilyen fontos információról nem marad le, ráadásul mindezt első osztályú környezetben? Akkor a Golf Alltrack rádióját imádni fogja.

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Mindig tökéletes hangzás.

Jobban szól a zene a kocsiban, mint otthon! Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszert kimondottan az autóba tervezték, ami még a vájtfülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyalja.

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. A Golf Alltrack két kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon-előkészítést kínál.

Mindig az úti cél felé, mindig tájékozottan.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

Vezetői segédrendszerek

Golf Alltrack járművének intelligens vezetéstámogató rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

Holttérfigyelő
Trailer Assist
Front Assist és ACC
Park Assist
Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Így segít önnek a Golf Alltrack sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

Hogy egyszerű legyen a vontatmánnyal történő manőverezés.

Ez többé nem nehéz, nincs több bosszankodás. E rendszernek köszönhetően a Golf Alltrack "átveszi a volánt", amikor vontatmánnyal kell manővereznie vagy parkolóhelyre beállnia. A választható Trailer Assist (vontatmányos manőverezést segítő rendszer) nagy követ vesz le az Ön válláról.

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az opcionális adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon.

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható Traffic Jam Assist (forgalmi dugóban segédkező rendszer) az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális Emergency Assist (vészhelyzetben segítő rendszer) észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Technológia

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az alapfelszereltség részét képző 4MOTION összkerék-meghajtás ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Terepvezetés
4MOTION

Problémás útviszonyoknál sem hagyja cserben.

A Golf Alltrack oda is elviszi, ahová nem vezet aszfaltozott út. Hisz pont ezért szereltük fel strapabíró futóművel, fedett alvázzal, terepvezetési programmal, valamint a terepen történő vezetést megkönnyítő, praktikus eszközökkel.

A fenntartható tapadás

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az alapfelszereltség részét képző 4MOTION összkerék-meghajtás ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Kényelem

Az új Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Csomagtér
Panoráma tolótető
Active Info Display

A nagyobb méretű csomaggal sem lesz többé gondja.

A Golf Alltrackcsomagtere igazán okosan lett kialakítva. Az alapfelszereltség részét képezi például egy rejtett rakodóretesz és a visszahajtható hátsó ülés.

Szép kilátások.

Szeretné, hogy menet közben több fény és levegő jusson a kocsiba - és még a hangulat is jó legyen? Akkor a panoráma tolótetőt Önnek találták ki. A panoráma tolótető olyan nagy, hogy még a hátsó üléseken ülő utasokat is lenyűgözi kilátás.

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata