Az új Golf Sportsvan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához

Menetprofil-választás (Driving profile selection)

Az új Golf Sportsvan volánja mögött a dinamikus és a gazdaságos vezetést is élvezheti. Szeretné olykor, ha autója még sportosabb lenne vagy inkább takarékosabban autózna? Az opcionális menetprofil-választás (Driving profile selection) révén mindenkor a szituációnak és az egyéni igényeknek megfelelően dönthet. Válassza egyszerű gombnyomással vagy az infotainment-rendszer érintőképernyőjén a kívánt profilt, s a hajtásrendszer és a kormányzás karakterisztikája, illetve a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) kapcsolási pontjai automatikusan ennek megfelelően alakulnak.

Az ECO menetprofil például a környezettudatos és üzemanyagtakarékos közlekedésben segíti a vezetőt. Ehhez hangolja egyebek mellett a motor teljesítményét, illetve amennyiben nem aktív, bekapcsolja az automatikus motorleállítás és -indítás rendszerét (Start-Stop System). A légkondicionáló berendezés és a hőmenedzsment az üzemanyag-fogyasztás szempontjából optimális szabályzásra vált, a kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) pedig - amennyiben a felszereltség tartalmazza - korábbi kapcsolási pontokkal működik, illetve a lehető leggyakrabban használja energiatakarékos "vitorlázó" funkcióját. ein.

Természetesen a "normál" kényelmet is élvezheti, a NORMAL menetprofil szerint. Ha pedig különösen sportosan szeretne közlekedni vagy a kanyargós út kihívásait élvezné, a SPORT profil a helyes választás. Különösen sokoldalú az INDIVIDUAL üzemmód, ahol az egyes hangolásokat egyéni igényei szerint kombinálhatja, a fűtés, a légkondicionáló berendezés és fényszórók beállításait pedig tárolhatja is.

* A menetprofil-választás nem áll rendelkezésre minden motorváltozathoz. Kérjük, tájékozódjon a konfigurátorból vagy Volkswagen márkakereskedőjénél!

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf Sportsvan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata