Távolságot tart – a kellemetlen meglepetésektől is

Front Assist és ACC

Teljesen megnyugtató a folyamatosan megfelelő követési távolság, melyről a Comfortline felszereltségtől a széria távolságtartó automatika gondoskodik.

Az ACC az elöl haladó járművek sebességét és távolságát méri, s oszlopban haladva vagy torlódáskor - az opcionális kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) esetében - akár megállásig is önállóan fékezi a Golf Sportsvant, majd kis időn belül automatikusan el is indíthatja. A rendszer - működési határain belül - 210 kilométer/óráig tartja a követési távolságot.

Olykor előre nem látható dolgok történnek és vészfékezés szükséges. Ilyen esetekben léphet közbe a Front Assist környezetfelügyelő rendszer, amely - ha működési határain belül - ráfutásos baleset veszélyét érzékeli, azonnal figyelmezteti Önt. Különösen kritikus menethelyzetek során a rendszer a fékezésben is segítheti Önt vagy az ütközési sebesség mérséklése érdekében akár önállóan is aktiválhat fékezést.

A városi vészfékfunkció (City Emergency Braking) városban, alacsonyabb sebességtartományokban működik. A gyalogosfelismerés (Pedestrian Monitoring) - működési határain belül - az úttestre váratlanul kilépő gyalogost érzékeli. A segédrendszer - működési határain belül - figyelmezteti Önt, segít a fékezésben vagy akár önállóan is lefékezi az autót, ideális esetben meg is előzve a gázolást vagy legalábbis mérsékelve annak erejét.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf Sportsvan

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata