A Car-Net e-Remote segítségével különböző járműfunkciókat érhet el a távolból. Az e-up! állóhelyzeti légkondicionáló berendezése így már indulás előtt egyszerűen aktiválható, mégpedig anélkül hogy egyáltalán a járműnél kellene lenni. A külső hőmérséklet könnyen lekérdezhető, majd az utastér kívánt célhőmérsékletének megadásával elindítható a légkondicionálás. Amennyiben az e-up! éppen töltőállomásra csatlakozik, előklimatizálva és teljes hatótávval indulhat útnak.

A töltési folyamat is kényelmesen elindítható illetve leállítható a távolból. Ilyen esetben a jármű töltöttségi szintje, a pillanatnyi rendelkezésre álló hatótávolsága - s ameddig a jármű töltődik - a még szükséges töltési idő jeleníthető meg. A légkondicionálás és a töltés funkciók időkapcsolóval is beállíthatóak.

Mindezeken túl bármikor menetadatok is lehívhatóak, amelyek olyan személyre szóló vezetési adatokba is betekintés engednek, mint például az átlagsebesség és a vezetési idő. Közlekedjen Ön is még gazdaságosabban az elektromos motor energiafogyasztásáról, az energia-visszatáplálásról (rekuperáció), illetve a további elektromos fogyasztókról szóló információknak köszönhetően, mint például a Climatronic légkondicionáló berendezés vagy pedig a rádió.

Mindemellett a jármű további paraméterei is folyamatosan megtekinthetőek, mint például az, hogy bekapcsolt állapotban van-e még a világítás, vagy zárva vannak-e az ajtók. Az autó legutóbbi parkolási pozíciója is gyorsan a lehívható a kijelzőre, de ezek funkciók a www.volkswagen-car-net.com webportálon keresztül is vezérelhetők.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés