Felhasználókezelés

A jármű főfelhasználója általában a jármű tulajdonosa. A főfelhasználó rendelkezik az összes jogosultsággal, mely az autó járműazonosítójához, azaz alvázszámához kapcsolódik. A főfelhasználó a járművet a járműazonosítóval párosíthatja saját Volkswagen ID azonosítójához.

A vendégfelhasználó Volkswagen ID azonosítóval rendelkezik, és elfogadta a We Connect Általános Szerződési Feltételeit az elérhető funkciókra vonatkozóan. Korlátozott jogosultságokkal rendelkezik. A vendégfelhasználók navigációs és infotainment szolgáltatásokat, valamint streaming és internet szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Használhatják a We Connect ID. alkalmazást is korlátozott funkciókkal (például egyes termékek deaktiválása, online úti cél import, profilmódosítások, töltőállomások keresése és keresése stb.) Ehhez vendégfelhasználóként be kell jelentkezniük az infotainment rendszerbe, és okostelefonjukra telepíteniük kell a We Connect ID. akalmazást.

A vendégfelhasználók önállóan is bejelentkezhetnek Volkswagen ID azonosítójukkal, de ennek feltétele egy főfelhasználó megléte.

A névtelen vendég regisztráció nélkül használja a járművet, ő nem rendelkezik Volkswagen ID azonosítóval és csak korlátozottan vehet igénybe szolgáltatásokat, mint például az eCall segélyhívó rendszer, az online közlekedési információk, az online útvonal-számítás, a töltőállomások, az online POI keresés, az online térképfrissítés és a parkolóhelyek. Ha a névtelen vendéget a "vendég" választja ki a felhasználói adminisztrációban, a sofőr az üdvözlőképernyőn döntheti el, hogy a járművet online vagy "offline módban" használja-e.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. szoftver 3.0 frissítés

Over-the-Air (távoli) frissítés

Over-the-Air (távoli) frissítés

ID. szoftver 3.0 frissítés

Over-the-Air (távoli) frissítés

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata