Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. szoftverfrissítések

Élvezze az ID.-modellje számára készülő rendszeres frissítések előnyeit!

 

Élvezze az ID.-modellje számára készülő rendszeres frissítések előnyeit!

A szoftverfrissítések fontosak, mivel arról gondoskodnak, hogy elektromos autója naprakész maradjon. További információ az Ön ID.-modellje számára jelenleg rendelkezésre álló frissítésekről

ID. 2.1 szoftverfrissítés

Műhelybeli frissítés

Ez a frissítés különösen fontos, mivel a jövőbeni frissítések előfeltétele. Ha Ön még nem telepítette a 2.1 szoftvert, egyeztessen most időpontot Volkswagen-partnerével, mivel a telepítést szakműhelyben kell elvégezni. Ön és ID.-modellje ezután számos új funkció és fejlesztés előnyeit élvezheti!

ID. 2.3 szoftverfrissítés

Távoli (Over-the-Air) szoftverfrissítés

Bizonyos frissítések a műhely felkeresése nélkül, a távolból (Over-the-Air) is elvégezhetők, azaz online-szoftverfrissítések. Ezek közé tartozik a 2.3 szoftververzió frissítése is, amely szintén számos nagyszerű fejlesztést tartalmaz az Ön számára! Ezen frissítések előfeltétele az ID. 2.1 szoftver telepítése.

Előnyök az Ön számára

A frissítések elvégzésével biztosíthatjuk, hogy az Ön ID.-modellje megvásárlását követően is naprakész maradjon. Élvezze az autójában elérhető funkciók és fejlesztések széles kínálatát! Győződjön meg arról, hogy a szükséges frissítések megtörténtek, amelyek a következő előnyökkel szolgálnak:

•     Számos működésbeli fejlesztés

•     A legújabb szoftverfrissítések

•     A digitális fejlesztés élvonala, az autó megvásárlását követően is

•     Adott esetben a további frissítések előfeltételeinek megteremtése

ID. távoli (Over-the-Air) szoftverfrissítés

Az Ön ID.-modellje számára készült, új távoli (Over-the-Air) szoftverfrissítéseink már elérhetők, s kényelmesen online-úton, vagyis a műhely felkeresése nélkül is elvégezhetők. Itt megtudhatja, milyen feltételeknek kell megfelelnie autójának, illetve mit kínál az új ID. 2.3 szoftververzió.

A távoli (Over-the-Air) szoftverfrissítéshez

Frissítés az ID. 2.1 szoftverre – egyeztessen időpontot most!

Már elérhető a frissítés az Ön ID.-modelljéhez! Hozza el elektromos autóját a szakműhelybe, s mi elvégezzük az ID. 2.1 szoftver telepítését. Jó szórakozást az új funkciókhoz!

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata