Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

ID. szoftverfrissítések

Élvezze az ID.-modellje számára készülő rendszeres frissítések előnyeit!

Élvezze az ID.-modellje számára készülő rendszeres frissítések előnyeit!

ID. szoftverfrissítések

Élvezze az ID.-modellje számára készülő rendszeres frissítések előnyeit!

A szoftverfrissítések fontosak elektromos autója naprakészen tartásához. Tudjon meg itt még többet az aktuális szoftverfrissítésekről és az előző változatokról.

Előnyök az Ön számára

A frissítések elvégzésével biztosíthatjuk, hogy az Ön ID.-modellje megvásárlását követően is naprakész maradjon. Élvezze az autójában elérhető funkciók és fejlesztések széles kínálatát! Győződjön meg arról, hogy a szükséges frissítések megtörténtek, amelyek a következő előnyökkel szolgálnak:

  • Számos működésbeli fejlesztés
  • A legújabb szoftverfrissítések
  • A digitális fejlesztés élvonala, az autó megvásárlását követően is
  • Adott esetben a további frissítések előfeltételeinek megteremtése

ID. 2.1 szoftverfrissítés

Műhelybeli frissítés

Ez a frissítés különösen fontos, mivel a jövőbeni frissítések előfeltétele. Ha Ön még nem telepítette a 2.1 szoftvert, egyeztessen most időpontot Volkswagen-partnerével, mivel a telepítést szakműhelyben kell elvégezni. Ön és ID.-modellje ezután számos új funkció és fejlesztés előnyeit élvezheti!

ID. 2.3 szoftverfrissítés

Távoli (Over-the-Air) szoftverfrissítés

Bizonyos frissítések a műhely felkeresése nélkül, a távolból (Over-the-Air) is elvégezhetők, azaz online-szoftverfrissítések. Ezek közé tartozik a 2.3 szoftververzió frissítése is, amely szintén számos nagyszerű fejlesztést tartalmaz az Ön számára! Ezen frissítések előfeltétele az ID. 2.1 szoftver telepítése.

Műhelybeli ID. 2.4 szoftverfrissítés

A 12 voltos akkumulátor cseréjével

Az új 12 voltos akkumulátor és az ID. 2.4 szoftverfrissítés térítésmentesen áll rendelkezésre az Ön ID.-modellje számára. Kérjük, egyeztessen időpontot Volkswagen-partnerével. Jelen frissítéssel a legújabb szoftverváltozatot kaphatja meg és a továbbfejlesztett hőmenedzsment biztosította mérsékelt energiafogyasztás előnyeit is élvezheti.

Az ID. 2.4 szoftverfrissítéshez

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen márkaszervizeket.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata