Park Assist

 

Az opcionális Park Assistnak mindössze 80 cm szabad hely is elég, hogy a parkolóhelyre kormányozza az e-Golfot. Ha pedig nem hajt gyorsabban 40 km/óra sebességnél, a rendszer akár önállóan is képes felismerni a szabad parkolóhelyeket. A rendszer nem csupán a tolatást igénylő párhuzamos parkolásban segít: előre is segít beállni - például mélygarázsban, ahol erre igen kevés hely áll rendelkezésre.

Önnek csupán a váltót, a gázpedált és a féket kell működtetnie, a parkolássegítő rendszer pedig a parkolóhelyre kormányozza a járművet - akár a párhuzamos parkolásnál is. Bármikor felülbírálhatja vagy kikapcsolhatja a kormányzássegítő funkciót - csak fogja meg a kormánykereket, vegye ki a járművet sebességből vagy nyomja meg a Park Assist gombot.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés