Az eltévedés egyetlen kézmozdulattal megakadályozható.

A Discover Pro navigációs rendszer a különlegesen kifinomult ízlésű vezetők információs és szórakoztatórendszere. Az innovatív gesztusvezérlés funkció rendkívül megkönnyíti a főmenüben való navigálást: például csupán egyetlen kézmozdulatot igényel a rádiócsatornák vagy épp dalok közötti váltás.

A rendszer 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú TFT kijelzővel gondoskodik a 3D térképek elsőrangú megjelentetéséről, és - egy USB-porttal, két SD-kártyanyílással, valamint Bluetooth-kapcsolattal - fantasztikus csatlakoztatási lehetőségeket kínál. Ezen kívül DVD-lejátszó is található benne, amely akár mp3 és WMA fájlokat is képes lejátszani, és FM rádióadás is hallgatható nyolc hangszóróján.

Megemlítendő még hangutasításos vezérlés, amely felismeri a kimondott helység- és utcaneveket, és a vezető utasításai szerint meghatározza az azokhoz vezető útvonalat. A jármű által kínált Bluetooth csatlakozási technológia egyszerűbbé teszi a mobiltelefon használatát a járműben. Végül, de nem utolsósorban, a rendszer beépített flash memóriája bőséges, a navigációs szoftver ötévnyi frissítéséhez elegendő tárhelyet biztosít.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata