Az eltévedés egyetlen kézmozdulattal megakadályozható.

A Discover Pro navigációs rendszer a különlegesen kifinomult ízlésű vezetők információs és szórakoztatórendszere. Az innovatív gesztusvezérlés funkció rendkívül megkönnyíti a főmenüben való navigálást: például csupán egyetlen kézmozdulatot igényel a rádiócsatornák vagy épp dalok közötti váltás.

A rendszer 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú TFT kijelzővel gondoskodik a 3D térképek elsőrangú megjelentetéséről, és - egy USB-porttal, két SD-kártyanyílással, valamint Bluetooth-kapcsolattal - fantasztikus csatlakoztatási lehetőségeket kínál. Ezen kívül DVD-lejátszó is található benne, amely akár mp3 és WMA fájlokat is képes lejátszani, és FM rádióadás is hallgatható nyolc hangszóróján.

Megemlítendő még hangutasításos vezérlés, amely felismeri a kimondott helység- és utcaneveket, és a vezető utasításai szerint meghatározza az azokhoz vezető útvonalat. A jármű által kínált Bluetooth csatlakozási technológia egyszerűbbé teszi a mobiltelefon használatát a járműben. Végül, de nem utolsósorban, a rendszer beépített flash memóriája bőséges, a navigációs szoftver ötévnyi frissítéséhez elegendő tárhelyet biztosít.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Az e-Golf