Lámpák

 

A LED egy zseniális találmány, amely a modern technológia szerves részévé vált. A leadott energia nagyobb részét hő és csak kisebb részben fény formájában leadó hagyományos izzókkal összehasonlítva, a LED-technológia energiahatékonysága szinte csodaszámba megy. És ez még nem minden: a LED-es izzók hasznos élettartama is hosszabb, meghibásodásuk valószínűsége pedig kisebb.

Ha kicsit alaposabban szemügyre veszi új e-Golfját, rájöhet, hogy sok helyen használtunk LED-es világítást, különösen a fényszórókban, illetve a hátsó lámpasorban. A természetes nappali fény élményét biztosító, teljes LED fényszórók kellemes szórt fényt biztosítanak, amely hatékonyan bevilágítja az utat. A jellegzetes C-alakú LED tompított fény nem csupán egy dizájnelem: járműve láthatóságát is növeli. Ez a vonzó elrendezésű LED hátsó lámpasorra is igaz.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés