A hatékony technológia fénye mutatja az utat.

A LED egy zseniális találmány, amely a modern technológia szerves részévé vált. A leadott energia nagyobb részét hő és csak kisebb részben fény formájában leadó hagyományos izzókkal összehasonlítva, a LED-technológia energiahatékonysága szinte csodaszámba megy. És ez még nem minden: a LED-es izzók hasznos élettartama is hosszabb, meghibásodásuk valószínűsége pedig kisebb.

Ha kicsit alaposabban szemügyre veszi új e-Golfját, rájöhet, hogy sok helyen használtunk LED-es világítást, különösen a fényszórókban, illetve a hátsó lámpasorban. A természetes nappali fény élményét biztosító, teljes LED fényszórók kellemes szórt fényt biztosítanak, amely hatékonyan bevilágítja az utat. A jellegzetes C-alakú LED tompított fény nem csupán egy dizájnelem: járműve láthatóságát is növeli. Ez a vonzó elrendezésű LED hátsó lámpasorra is igaz.

Bezárás
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata