Kényelmes ülések

 

Az e-Golfban alapfelszereltségben kopásálló, tartós szövetből készült, Zoom típusú huzatokkal ellátott, csúcsminőségű, kényelmes ülések találhatók. Ezek pedig nem csupán szemét, hanem hátát is kényeztetni fogják. Ezekben az ülésekben még a hosszabb utakon is kényelmesen, ellazulva ülhet.

A kormánykerék és a váltókar huzatának e-dizájnra jellemző kék díszítővarrása a minőségi berendezésnek stílusos, az e-Golfnak pedig modern kinézetet kölcsönöz. Az autóbelsővel egyező színű első és hátsó textil autószőnyegek is remekül illenek az összképbe.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés