Ellazultabban szállhat ki kocsijából, mint ahogyan beült.

Az e-Golf alapfelszereltségének részét képező Air Care Climatronic légkondicionáló rendszer az év bármely szakában kellemes klímát biztosít az autó belsejében. A szintén az alapfelszereltségbe tartozó szélvédőfűtés funkciónak hála elfelejtheti a dermesztő téli reggelek eddig szinte "kötelező" bevezető rítusát: a szélvédőre fagyott jég lekaparását.

A Premium multifunkciós kijelző - az e-Golf alapfelszereltségének egy újabb eleme - minden fontos adatot tömör formában jelenít meg, így azok mindig rendelkezésére állnak. A kijelzőn a klasszikus fordulatszámmérő helyett energiaszint-mérő található, amely az akkumulátorból aktuálisan nyert energia mennyiségét mutatja, a beépített kerek óráról pedig a vezető rendelkezésére álló maximális energiaszint olvasható le.

A választható hangulatvilágítás a megfelelő erősségű fénnyel világítja meg a műszerfalat, a díszlécek és az oldalpanel szélének kék világítása pedig remek hangulatot teremt a kocsiban.

Bezárás
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata