Kényelem a volán mögött

 

Az e-Golf alapfelszereltségének részét képező Air Care Climatronic légkondicionáló rendszer az év bármely szakában kellemes klímát biztosít az autó belsejében. A szintén az alapfelszereltségbe tartozó szélvédőfűtés funkciónak hála elfelejtheti a dermesztő téli reggelek eddig szinte "kötelező" bevezető rítusát: a szélvédőre fagyott jég lekaparását.

A Premium multifunkciós kijelző - az e-Golf alapfelszereltségének egy újabb eleme - minden fontos adatot tömör formában jelenít meg, így azok mindig rendelkezésére állnak. A kijelzőn a klasszikus fordulatszámmérő helyett energiaszint-mérő található, amely az akkumulátorból aktuálisan nyert energia mennyiségét mutatja, a beépített kerek óráról pedig a vezető rendelkezésére álló maximális energiaszint olvasható le.

A választható hangulatvilágítás a megfelelő erősségű fénnyel világítja meg a műszerfalat, a díszlécek és az oldalpanel szélének kék világítása pedig remek hangulatot teremt a kocsiban.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés