Elektromos erőátviteli rendszer

 

Az e-Golf erős, mégis szinte hangtalanul működő meghajtórendszere a modern elektromos motorokkal elérhető teljesítmény ékes példája. A tény, hogy a maximális 100 kW energiát és 290 Nm nyomatékot a motor a legelső fordulattól kezdve képes biztosítani, önmagáért beszél. Ez szédületes gyorsulást tesz lehetővé: az e-Golf 0-ról 100 km/órás sebességre mindössze 9,6 másodperc alatt gyorsul fel, csúcssebessége pedig 150 km/óra. 0-ról 60 km/órás sebességre mindössze 4,2 másodperc alatt gyorsul.

Az energia-visszanyerés mértékét a fékezés intenzitásától, vagy az előválasztott fékezési beállítástól függően számos visszanyerési módból választva állíthatja be.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés