Autójában sem marad internet nélkül - okostelefonját pedig távvezérlőként használhatja.

A Car-Net szolgáltatásnak köszönhetően autójában élvezheti az internet előnyeit: tájékozódhat az aktuális közlekedési hírekről, saját okostelefonjának alkalmazásait futtathatja, de a Volkswagen ügyfélszolgálatát is elérheti. A Car-Net e-Remote alkalmazásával pedig akár okostelefonját is használhatja az e-Golf távvezérlőjeként. Az alkalmazáson keresztül például bárhol tartózkodva beállíthatja az autó belső terében a hőmérsékletet, elindíthatja, illetve leállíthatja az akkumulátor-feltöltési folyamatot, de azt is ellenőrizheti, hogy az aktuális töltöttségi szinttel hány kilométert képes megtenni az autó.

De a Car-Net még ennél is többre képes: a Car-Net Guide & Inform szolgáltatáscsomag révén a világhálóról juthat friss adatokhoz. A csomag Hasznos helyek keresése funkciójával rendkívül gyorsan értesülhet például közlekedési dugók kialakulásáról, szállodát, éttermet vagy töltőállomást találhat.

A választható Car-Net App-Connect (alkalmazáscsatlakozás) szolgáltatással okostelefonját az információs és szórakoztatórendszerre csatlakoztathatja, majd a telefonra telepített egyes alkalmazásokat a rendszer kijelzőjéről kezelheti. A szintén opcionális Car-Net Security & Service (biztonság és szolgáltatás) funkció vészhelyzeti segélyhívót és számos egyéb szolgáltatást kínál. Sőt, az opcionális Volkswagen CarStick és egy külön SIM-kártya igénybevételével akár saját vezeték nélküli (WLAN) hálózatot hozhat létre Volkswagen autójában.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata