Belső tér

 

Az e-Golf belső tere összetéveszthetetlen dizájnjával - például a kormánykerék- és a váltókar-huzat, valamint az autószőnyegek kék díszítővarrásával - teremti meg az "e-specifikus", vagyis az elektromos járművekre jellemző látványvilágot. A gyönyörű kidolgozású bőr huzat még szebbé varázsolja a kormánykereket, a váltókart és a kézifékkart.

Az e-Golf az alapfelszereltségébe tartozó és funkciók igen gazdag választékát kínáló Discover Pro navigációs rendszerből is kifejezetten az erre a típusra tervezett verziót kapta. A rendszer 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, színes érintőképernyője a fontos információkat - például az adott töltöttségi szint mellett még megtehető út hosszát, az energiafogyasztást, illetve az energia-visszanyerésre vonatkozó adatokat - átlátható módon jeleníti meg. A Premium multifunkciós kijelző és energiaszint-jelző is azt a célt szolgálja, hogy az autóval kapcsolatos kulcsinformációk mindig szem előtt legyenek.

És ez még korántsem minden: a kéken világító díszszegély és opcionálisan világító küszöbpanel futurisztikus kinézetet kölcsönöz az éjszakai tájon átsuhanó e-Golf autójának.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés