A modern formavilág és az intuitív vezérlők élménye.

Az e-Golf belső tere összetéveszthetetlen dizájnjával - például a kormánykerék- és a váltókar-huzat, valamint az autószőnyegek kék díszítővarrásával - teremti meg az "e-specifikus", vagyis az elektromos járművekre jellemző látványvilágot. A gyönyörű kidolgozású bőr huzat még szebbé varázsolja a kormánykereket, a váltókart és a kézifékkart.

Az e-Golf az alapfelszereltségébe tartozó és funkciók igen gazdag választékát kínáló Discover Pro navigációs rendszerből is kifejezetten az erre a típusra tervezett verziót kapta. A rendszer 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, színes érintőképernyője a fontos információkat - például az adott töltöttségi szint mellett még megtehető út hosszát, az energiafogyasztást, illetve az energia-visszanyerésre vonatkozó adatokat - átlátható módon jeleníti meg. A Premium multifunkciós kijelző és energiaszint-jelző is azt a célt szolgálja, hogy az autóval kapcsolatos kulcsinformációk mindig szem előtt legyenek.

És ez még korántsem minden: a kéken világító díszszegély és opcionálisan világító küszöbpanel futurisztikus kinézetet kölcsönöz az éjszakai tájon átsuhanó e-Golf autójának.

Bezárás
Zárja be a menüt
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata