Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

A választható Active Info Display köszönhetően egy 31 cm (12,3 hüvelyk) képátlójú, színes, nagy felbontású kijelzőn megjelenített eszközsorról olvashatja le a szükséges információkat. Információprofilok széles választéka segít abban, hogy a szokásos adatok - fordulatszám, sebesség, távolság - mellett pontosan az Ön számára fontos adatok jelenjenek meg a kijelzőn.

A kívánt információprofilt gyorsan és egyszerűen választhatja ki az opcionális többfunkciós kormánykeréken, például részletes vezetési adatokhoz férhet hozzá vagy vizuálisan is megjelenítheti a vezetéssegítő rendszereket. Ilyen módon az információkijelző még jobban hasznosítható, hiszen többféle adatot is megjeleníthet rajta.

Eldöntheti, hogy a navigációs térképet az aktív információkijelzőn vagy a rendszer kijelzőjén jeleníti meg. A Discover Pro verzió esetében a két megjelenítési mód egyszerre is elérhető.

Bezárás
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata