Menü schließen
Bezárás

Kombi modellek

 

A Volkswagen Kombi modelljei

A Volkswagen kombi modelljei igazán sokoldalú tehetségek. Kényelmükkel éppoly meggyőzőnek bizonyulnak, mint menetteljesítményeikkel, mégpedig egyaránt kedvező üzemanyag-fogyasztás mellett. A sportos formák számára is bőséges teret kínálnak, kívül és belül stílusos és igényes megjelenéssel. Az esztétikus külsőt magas fokú belső variálhatóság egészíti ki, miközben a modern környezet kellemes hangulatot és térérzetet sugároz.

Golf Variant

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Bármit is tervez, az új Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

Az új Passat Variant

Önnek időből van a legkevesebb? Hozza ki a belőle a legtöbbet!

Nagyon elfoglalt és gyakran indul üzleti útra, vagy a család mindennapjait kell kézben tartania? Akkor fontos, hogy megbízható jármű álljon a rendelkezésére. Az új Passat ebben segít, és még sok minden másban: az a dolga, hogy megkönnyítse az Ön feladatait. Az intuitív funkcióknak köszönhetően minden utazás valódi élmény, amelyet magas szintű kényelemben élvezhet.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team