Zárja be a menüt
Bezárás

Üdvözöljük a Volkswagen konnektivitási szolgáltatásainak világában!

 

Mi a konnektivitás?

A Volkswagen konnektivitási kínálatával az Ön járművébe is megérkezik a digitalizáció, mely még nagyobb kényelmet, biztonságot és szórakozást tesz lehetővé. Az autóban létrehozott internetes kapcsolat segítségével többek között olyan funkciók érhetők el, mint a valósidejű közlekedési információk, emlékeztető a következő szerviz esedékességére, streaming és webrádió, valamint a műszaki segélyhívás.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a funkciók elérhetősége és előfeltételei a választott szolgáltatástól függenek.

We Connect és We Connect Start

Az online szolgáltatások következő generációja. Minden, We Connect3) funkciókra előkészített jármű - mint például a Golf, Passat, T-Roc Cabrio és számos 2021-es modellévű Volkswagen gépkocsi - online működésre képes. A We Connect Start4) szolgáltatás által az ID. Modellek online funkcióit élveztheti. A beépített eSIM-kártyának köszönhetően járműve már a kezdetektől online kapcsolatra képes.

Még többet a We Connect-ről

Még többet a We Connect Start-ról

Regisztráció és belépés a We Connect portálra

 

Car‑Net

A Car-Net mobil online szolgáltatások segítségével könnyebben ér céljához és a legjobban tájékoztatást kapja. Valós idejű információk, szabad parkolóhelyek és üzemanyagárak, mindez a Car-Net "Guide & Inform" szolgáltatásokkal rendelkező navigációs rendszerbe integrálva.

Okostelefonját távirányítóként használhatja a Car-Net "Security & Service" funkció segítségével, a We Connect applikáción keresztül nyithatja és zárhatja a jármű ajtóit és csomagtartóját.5)

Tudjon meg többet

A regisztráció és a bejelentkezés a We Connect portálon keresztül

App-Connect 

Bővítse ki műszerfalát - az App-Connect jóvoltából a kiválasztott okostelefon alkalmazások az infotainment rendszer érintőképernyőjén keresztül vezérelhetők: az Apple CarPlay™, a Google Android Auto™ és a MirrorLink® - három innovatív technológia, melyek számos hasznos és szórakoztató funkciót kínálnak.7)

Tudjon meg többet

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata