Zárja be a menüt
Bezárás

We Upgrade
A jövő előre programozottan

 

Minden jót kívánunk a jövőhöz! Utólag.

A We Connect jelenti a belépést a mobil online szolgáltatások legújabb generációjába számos Volkswagen modellnél. Kérésre a kezdetektől onlineképes, így Önnek számos We Connect szolgáltatás áll rendelkezésére. A Volkswagen ID-val történő egyszeri aktiválást és regisztrációt követően a We Connect nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Újdonság, hogy Volkswagen járművének bizonyos funkcióit a jármű megvásárlása után, később is aktiválhatja, így gépkocsija az Ön igényeinek megfelelően utólag is testreszabható. Mindez teljesen egyszerűen elvégezhető online az infotainment rendszere In-Car Shop webáruházában. Itt tekintheti meg We Connect főfelhasználóként a járművéhez megvásárolható "We Upgrade"1 funkciókat.

Volkswagen járművének tudása fokozható:We Upgrade funkciók az új Golf modellekben

Hangvezérlés: "Helló Volkswagen"


A Volkswagen járműve érti Önt. A "Hallo Volkswagen" megszólítással Ön belép egy természetes párbeszédbe, ami lehetővé teszi a telefon, a média és a navigáció kiválasztott funkcióinak biztonságos és kényelmes vezérlését. Ehhez engedélyezze a "Ready 2 Discover"2 vagy a "Discover Media" infotainment rendszeréhez a hangvezérlést, és vezérelje a jármű számos funkcióját a hangjával. A jármű modelljétől és felszereltségétől függően sok további kiválasztott funkció is vezérelhető beszédhanggal. Így Ön csupán a vezetésre és az útra koncentrálhat és jobban élvezheti a vezetést.

App Connect³: Vigye magával az alkalmazásait a járművébe


Az App-Connect használatával a kiválasztott alkalmazások és tartalmak közvetlenül összekapcsolhatók a Volkswagen járművével, és az adatok átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google™ által kiadott Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ a "Discover Media" és a "Ready 2 Discover" navigációs rendszerek "We Upgrade" funkciójaként vezeték nélkül is használható. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.

Light Assist: Elvakításmentesen. Szinte minden helyzetben.


A "Light Assist" fényszóró-szabályozás teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai vezetést az új Golffal. A szélvédő mögé beépített kamerával a Light Assist a rendszer keretein belül felismeri a szembejövő vagy az Ön előtt haladó járműveket, és automatikusan átkapcsol a tompított és a távolsági fényszóró között. Ugye, milyen jó kilátások ezek?

Hangulatvilágítás (többszínű): a belső nyugalomért.


Hozza ki a személyiséget Golf járművéből. Az alap hangulatvilágítás bővítésével az egyedi színválasztás révén hangulattól függően világítható meg a jármű belső tere. A hangulatvilágítással (többszínű) "We Upgrade" funkcióként kibővített színcsomag, és ezáltal nagyobb színválaszték áll rendelkezésére a megvilágítás kialakításához. Legyen szó hűvös vagy meleg színárnyalatról, megvilágított nagyvárosról vagy sötét éjszakai országútról: mindenütt kiválaszthatja az Önnek és utasainak megfelelő hangulatot.

Golf 8 és modellváltozatai További "We Connect" előkészítéssel rendelkező járművek
Navigáció Későbbi időpontban Későbbi időpontban
Hangvezérlés Későbbi időpontban
App-Connect Későbbi időpontban
Távolságifény szabájzás (Light Assist) -
Hangulatvilágítás (többszínű) -
Autómatikus távolságszabályzás (ACC) -
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata