Menü schließen
Bezárás

Az ID. család Az elektromos mobilitás jövője.

Az ID. család Az elektromos mobilitás jövője.

Az ID. család mindent biztosít számodra, amit az e-mobilitás jövőjétől elvárhatsz: elektromos, hatékony, zéró helyi károsanyag-kibocsátással rendelkezik, amellyel megoldást nyújthat az egyre mobilabbá és városközpontúvá váló társadalmunk számára.

A jövő a küszöbön áll: az ID.3 1ST

Az ID.3 1ST modellel a mobilitás új korszaka veszi kezdetét: 100%-ban elektromos és digitálisan intelligens, hálózatba kapcsolt. Egy elektromos jármű, amelyben a progresszív dizájn, az intuitív kezelhetőség és az újfajta térérzet lenyűgöző vezetési élménnyé válik. Szállj be és éld át a jövőt.

Egy modul. Számos modell.

Egy modul. Számos modell. Legyen városi autó, SUV vagy tágas hétszemélyes jármű, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció - röviden MEB - mindent megad, amire a jövő elektromos mobilitásától várhatsz, mert ezt az újonnan fejlesztett járműplatformot kifejezetten elektromos autókra terveztük. Ami ebben különleges: a MEB-nek köszönhetően optimálisan kihasználhatók a technológia lehetőségei. Ez azért jó hír, mert számodra pluszt jelent a tér, a variálhatóság, a hatótávolság, a kényelem és a dinamika terén. Vagy egyszerűen a mobilitás új fajtája.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team