Menü schließen
Bezárás

E-szolgáltatások
Az Ön számára.

Csatlakoztassa és töltse fel energiával.

Az elektromobilitás tartósan megváltoztatja tankolási szokásainkat. Elvégre az elektromos járművel többé már nem töltőállomásra megy, hiszen szinte bárhol feltöltheti az akkumulátorát: háztartási/földelt csatlakozóval, Wallbox segítségével, nyilvános töltőállomáson vagy gyorstöltő-állomáson.

Csatlakozóaljzat

Otthon tölteni elektromos járművét egyszerűbb, mint gondolná. Egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt a csatlakozóaljzathoz és a töltőcsatlakoztatót a járművéhez. Majd amint a kulccsal lezárta a járművet, azonnal megkezdődik a töltési folyamat.

Wallbox

Ha saját garázzsal vagy beállóval rendelkező háza van, a legegyszerűbb, ha beszerez egy opcionális Wallbox készüléket. A töltési folyamat ugyanolyan egyszerű, de sokkal kényelmesebb és gyorsabb, mint a háztartási/földelt csatlakozóval: egyszerűen vegye elő a csatlakozót, csatlakoztassa, zárja le a járművet, majd nyissa ki újra - kész. Az energia természetesen az otthoni hálózatból érkezik és az áramszolgáltatója a szokott módon számolja el. Kényelmesebb és gyorsabb, pont ahogy Ön szereti.

Töltőoszlopok

A városban vagy az autópálya melletti, díjköteles, közterületen lévő töltőoszlopok használatakor is egészen egyszerű a fizetés. Elektromos jármű vezetőjeként eldöntheti, melyik szolgáltató töltőáramát használja. Ez az úgynevezett Mobility Service Provider (MSP) olyan elszámolási díjat biztosít az Ön számára, amely tökéletesen igazodik az igényeihez - pont, mint a mobil díjszabás. Itt beállíthatja az egyéni igényeinek és szükségleteinek megfelelő opciókat. Amennyiben az MSP nem kapcsolódik töltőoszlophoz, az úgynevezett ad-hoc jellegű töltést ennek ellenére használhatja és közvetlenül a Charge Point Operatoron (CPO) keresztül pl. bankkártyával fizethet.

Car-Net
Autójában sem marad internet nélkül.

Az Ön digitális szolgáltatásai a mindennapokban.

App‐Connect.

Minden, amit szeret az okostelefonjában, mostantól a Volkswagen járművében is elérhető. Legyen iOS™ vagy Android™ rendszerű okostelefonja, az App-Connect útközben is kiváló csatlakoztathatóságot biztosít.

Guide & Inform.

Érdekes úti célokat kereshet a környezetében, közvetlenül az internetről megkaphatja a legfrissebb közlekedési információkat, és számos további funkció várja Önt.

Security & Service.

Automatikus balesetbejelentés, műszaki segélyhívás és online riasztóberendezés: A "Security & Service" csomaggal a biztonságos oldalon utazik.

e-Remote.

A Car-Net e-Remote szolgáltatással kényelmesen irányíthatja az elektromos vagy hibrid Volkswagen járművében elérhető szolgáltatásokat a We Connect alkalmazáson keresztül vagy a We Connect portál segítségével az asztali számítógépen.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team