Integrált gyermekülés

Sokoldalúan bővíthető és csatlakoztatható: a második üléssor jobb és bal szélső ülőhelyéhez igény szerint egy vagy két integrált gyermekülés is rendelhető. A Volkswagen 115 centiméter testmagasság alatt nem ajánlja az integrált gyermekülés használatát. E megoldás határozott oldaltartást biztosít a kis utasok számára, miközben kényelmesen, biztonságosan és gyermekbarát környezetben utazhatnak - még a hosszú túrák során is. Emellett a második és az extrafelszerelésként kapható harmadik üléssor minden ülőhelye beépített rögzítési pontokkal is rendelkezik, így pillanatok alatt és biztonságosan helyezhetők be a szabványos ISOFIX gyermekülések.

Zur Nutzung der We Connect Leistungen benötigt der Kunde ein Volkswagen ID Benutzerkonto und muss sich mit Benutzername und Passwort bei We Connect anmelden. Des Weiteren ist ein separater We Connect- bzw. We Connect Plus Vertrag mit der Volkswagen AG online abzuschließen. Für We Connect Plus hat der Kunde nach Übergabe des Fahrzeugs 90 Tage Zeit, um das Fahrzeug bei der Volkswagen AG zu registrieren und die Dienste für die volle Dauer der vereinbarten unentgeltlichen Laufzeit zu nutzen.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás
Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata