Menü schließen
Bezárás

Egyszerűen kapcsolatban maradni.
A We Connect szolgáltatásaival.

 

We Connect felfedezése

Készen áll a mobil online szolgáltatások következő generációja számára: a 2021-es modellévtől kezdődően az aktuális Volkswagen új autók nagy része a We Connect szolgáltatással előkészítve várja Önt. A fixen telepített eSIM-kártyának köszönhetően az Ön Volkswagen járműve az első pillanattól kezdve onlineképes. Ezzel egyidejűleg a "We Connect alkalmazással" csatlakoztathatja okostelefonját a Volkswagen járművére, így hozzáférhet bizonyos járműfunkcióhoz és a gépkocsi állapotához. Fedezze fel a We Connect csatlakoztathatósági ajánlatait!

Navigáció

Érkezzen meg kipihenten

Tájékozódjon valós időben a forgalmi helyzetről, és hagyatkozzon a legjobb útvonalra. Az intelligens asszisztensekkel kipihentebben érheti el az úti célját.

Tudjon meg többet

Kényelem

Helyezze magát kényelembe

Küldje el az autókulcsot okostelefonnal. Tegye egyedivé a Volkswagen járművét. Vezérelje kényelmesen az állóhelyzeti fűtést és az egyéb praktikus járműfunkciókat a We Connect alkalmazással vagy a javított hangvezérléssel. Nagyon egyszerűen. A We Connect alkalmazással.

Tudjon meg többet

Szórakoztatás

Maradjon a kiválasztott adáson

Hallgassa webrádión keresztül az élő rádióműsorokat vagy a podcastokat. Streamelje kedvenc zenéjét. És élvezze a WLAN-hotspotok nyújtotta teljes szabadságot. Az infotainment rendszerben található We Connect alkalmazással új szintre emelheti a szórakoztatás fogalmát.

Tudjon meg többet

Biztonság

Ne bízzon semmit a véletlenre

Probléma esetén hagyatkozzon az automatikus súgóra és a személyes tanácsadásra. Egy gombnyomással navigálja a "Sárga Angyalt" a járművéhez. Aludjon éjszaka jobban - az online riasztóberendezésnek köszönhetően. A We alkalmazásban megbízhat.

Tudjon meg többet

Jármű áttekintése

Kövesse nyomon a dolgokat

Okostelefonjával ellenőrizze az ajtókat és a világítást a Volkswagen járművében. Jelenítse meg, hogy hol áll az autója. Optimalizálja a vezetési módját. Ellenőrizze a járműadatokat, bárhol is van Ön. Így szemmel tarthatja mindazt, ami fontos.

Tudjon meg többet

Összes szolgáltatás

Egyszeri regisztrálással sokat profitálhat.

Minden hősnek van segítő társa. A We Connect szolgáltatásokkal Önnek ráadásul egy egész sor segítője van. Találja ki, hogy mely szolgáltatások felelnek meg a legjobban a mindennapjai számára, és mely feltételeknek kell teljesülniük. Itt tekintheti át egyszerűen és gyorsan a szolgáltatásokat és az opciókat.

Tudjon meg többet

Így aktiválhatja és használhatja a We Connect szolgáltatásokat

További információk a mobil online szolgáltatások We Connect alkalmazáson keresztüli aktiválásáról. 

Az aktiválás leírásának megtekintése

Töltse le a We Connect alkalmazást

Kapcsolódjon a Volkswagen járművére: Élje át a Car-Net és a We Connect előnyeit egyetlen alkalmazásban.

Ugrás az App Store oldalára

Ugrás a Play Store oldalára

We Connect Start az ID. termékcsalád számára

Teljesen elektromos, teljesen hálózatba kötött

Töltőállomás keresése, valós idejű információk használata vagy a belső tér felfűtés reggeliző asztalnál: a We Connect Start3) összekapcsolja Önt az ID. modellel és az információk világával. Otthon, az utcán, Európa-szerte.

Tudjon meg többet

In-Car Shop és In-Car App - Így működik

We Connect ügyfélként a praktikus funkciókat és szolgáltatásokat közvetlenül az infotainment rendszere In-Car Shopjában vásárolhatja meg és töltheti le. Pontosan úgy, ahogyan az okostelefonjával ezt már megszokta. Akár a járműve We Connect Plus licencét is nagyon egyszerűen meghosszabbíthatja az In-Car Shopban, és további egy vagy két évre profitálhat a We Connect mobil online szolgáltatásainak teljes kínálatából.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team