Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Polo beats Figyel. Figyelmeztet. Fékez.

Hang: rendben Minden jó buliban gondoskodik valaki a zenéről – az úton az új Polo beats látja el e feladatot. Erőteljes 300 watt teljesítményű beats hangrendszere jóvoltából Ön mindenkor különleges hangzásélményt élvezhet, amit nem csupán hallhat, hanem láthat is. A semmi mással össze nem téveszthető beats stílusnak köszönhetően így a megjelenés is: rendben.

Különlegességek

Több basszust szeretne?

Hangzásvilág

Csavarja fel a hangerőt és élvezzen olyan basszusokat, amelyek mindenkit lázba hoznak. A Polo beats a Beats Electronics hifi-specialista hangrendszerével készül, amely beats by Dr. Dre fejhallgatómárkájával vívott ki magának világhírt.

Nem szeret alkalmazkodni?

Külső megjelenés

A Polo beats volánja mögött a saját útját járhatja, amely fóliadekorációja révén valóban semmi mással össze nem téveszthető modell. A külső visszapillantó tükrök házai színes kontrasztot alkotnak a karosszéria fényezésével, míg a 16 col peremátmérőjű "Torsby" könnyűfém keréktárcsák igazán sportos stílusjegyek.

 

Beszállás, indul a parti!

Utastér

A Polo beats utastere hangrendszerén túl is a legjobb hangulatról gondoskodik, különleges beats-dizájnnal kényezteti Önt és utasait.

Sokan megirigyelnék helyét

Üléskényelem

Foglaljon helyet az ülésben, ahol a sztárok is szívesen lennének. A Polo beats ugyanis elöl két igényes, beats-logó nyomattal kiegészített sportüléssel vár.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek