Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Golf Variant Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás.

Bármit is tervez, a Golf Variant biztosan felkészülten áll elébe. A modell dinamikus kialakításával, széles motorválasztékával és számos vezetéssegítő rendszerével minden helyzetre tökéletes megoldást kínál.

 

Galéria

Ismerje meg a Golf Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf Variant legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás Bárhonnan nézi, a Golf Variantból csak úgy sugárzik sportos elegancia és a dinamizmus. Az összetéveszthetetlen homlokrésztől, egészen az autó hátuljáig, minden részlete megér több pillantást.

Külső

Káprázatos szépség.

Az eleganciát, dinamikus formavilággal ötvöző, gyönyörű részletekben gazdag Golf Variant-ra elég egyetlen pillantást vetni, hogy világossá váljon: ez nem csak egy praktikus autó a mindennapokra, hanem maga stílus.

Belső tér

Nagyobb belső tér, nagyobb kényelem.

A megnövelt belső térben a kényelem, a minőség és az új műszaki megoldások játszák a főszerepet. Mindezek egyetlen célt szolgálnak: hogy minden útja a lehető legpihentetőbb élmény legyen.

Lámpák

LED fény az éjszakban.

Mindig látni fogja, merre tart - de a fejlett technológiájú fényszórók mellett a Golf Variant számos kiegészítő funkciót is kínál.

Kerekek

Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék.

Ízlés kérdése, hogy kinek melyik keréktárcsa-gumiabroncs kombinációval tetszik a legjobban a Golf Variant. A könnyűfém keréktárcsák például az autó sportos oldalát domborítják ki.

Gazdaságosság A Golf Variant motorja ideális azok számára, akik szeretik a dinamizmust, sokat kell vezetniük, és fontosnak tartják autójuk alacsony üzemanyag-fogyasztását. Nekik különösen kedvesek lesznek a modell fejlett technológiai megoldásaival felszerelt erőforrások.

A motorok

Az alacsony fogyasztás, nagy teljesítmény.

Mind a TSI benzines, mind a TDI dízelmotor izgalmas opció, hisz alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett képesek nagy teljesítményre.

4MOTION

Mindig a jó úton.

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Aktív hengerszabályzó rendszer

Két henger pihenhet - Ön pedig üzemanyagot takaríthat meg.

Amikor kevesebb erő is megteszi, szinte észre sem vehető, hogy a motor mindössze két hengerrel fut. Ez az aktív hengerszabályzó rendszernek köszönhető, amely jelentős benzinmegtakarítást tesz lehetővé.

Vezetési profil kiválasztása

Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Takarékosan vagy sportosan szeret vezetni? Esetleg a kényelmet tartja szem előtt? Az opcionális "Vezetési stílus kiválasztása" funkció révén, az autó menet közbeni viselkedését teljes mértékben saját stílusához, valamint az aktuális időjárási- és útviszonyokhoz igazíthatja.

Infotainment Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert, a Golf Variant modern információs és szórakoztató rendszere tökéletes és kényelmes választást az Ön számára.

Rádió és navigáció

Az eltévedés kizárt, a szórakozás garantált.

Ön dönti el, mit hallgat a Golf Variant autójában. Két, intuitív kezelői felülettel és a csatlakoztatási lehetőségek széles választékával rendelkező rádióváltozat közül választhat. De akár dönthet a két, minden szükséges információt biztosító navigációs rendszer egyike mellett is.

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobban szól a zene a kocsiban, mint otthon! Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszert kimondottan az autóba tervezték, ami még a vájtfülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyalja.

Telefonhívások

Beszéljen, amennyit csak szeretne.

Annyit telefonálhat vezetés közben, amennyit szeretne - csak a kezeit közben tartsa a kormányon. A Golf Variant két, kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést is kínál.

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig jól értesülten.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal, vagy akár internetes hírekkel.

Vezetői segédrendszerek Golf Variant járművének intelligens vezetéstámogató rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

ACC & Front Assist

A zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az opcionális adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció kényelmes autózást biztosít.

Trailer Assist

Lehet ezt egyszerűbben is.

A választható Trailer Assist (vontatmány asszisztens) nagy terhet vesz le az Ön válláról. Többé nem kell aggódnia, ha a kocsira kapcsolt utánfutóval, vagy lakóautóval kell manővereznie vagy egy parkolóhelyre beállnia.

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Traffic Jam Assist & Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható "Traffic Jam" az olyan helyzetekben praktikus igazán, ha csak méterenként tudunk előre haladni. A rendszer segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális "Emergency Assist" rendszer észleli, ha a vezető többé nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Holttérfigyelő

Segít Önnek sávváltásban, és a kiállásban.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Kényelem A Golf Varinat bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amikre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Ha úgy kívánja, a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active info display az aktuális sebesség és üzemanyagszint mellett, számos egyéb hasznos információval látja el Önt.

Panoráma tolótető

Szép kilátások.

Van ellene kifogása, ha menet közben több fény és levegő jut a kocsiba? Akkor a panoráma tolótetőt Önnek találták ki. Méretéből adódóan, még a hátsó üléseken helyet foglaló utasok is élvezhetik a lenyűgöző kilátást.

Bőrhuzatok

Válassza az időtlen eleganciát.

Minden úton elkíséri a luxus mással össze nem hasonlítható élménye. Golf Variant autójához opcionálisan választhatja a legjobb minőségű bőrből készült, illetve ArtVelours megoldásokat. Köztük a fűthető üléshuzatot, illetve a multifunkciós kormányra készült borítást.

Csomagtartó

A nagyobb méretű csomaggal sem lesz többé gondja.

A Golf Variant csomagtere igazán okosan lett kialakítva. Az alapfelszereltség részét képezi például egy rejtett rakodóretesz és a visszahajtható hátsó ülés.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek