Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Golf Alltrack Hogy elhagyhassa a járt utat.

Hogy elhagyhassa a járt utat.

Ha több kell a mindennapos kocsikázásnál: megemelt hasmagasság, nagy igénybevételre tervezett futómű, tetősín és tágas csomagtér. A 4MOTION összkerék-meghajtás szinte minden felülettípuson megbízható tapadást biztosít. Idegeskedés nélkül érheti el úti célját.

Galéria

Ismerje meg a Golf Alltrack legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Golf Alltrack legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Kialakítás Minden egyes Volkswagen autót minőségi felszereltség és letisztult formavilág jellemez. A Golf Alltrack számos testreszabható opciót kínál, amelyek révén autóját teljes mértékben saját ízlésére alakíthatja. Le fogja nyűgözni, milyen gazdag választék áll rendelkezésére.

Belső tér

Kívül robusztus, belül kényelmes.

Stílusos utazás: a Golf Alltrack lenyűgözi a belső tér eleganciájával és csúcsminőségű részleteivel.

Lámpák

Az új Golf Alltrack lámpái első pillantásra felvillanyozzák.

A Golf Alltrack lámpáin nincs semmi rejtegetnivaló; számos vonzó opció közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyiket is választja, elfelejtheti autója körül a sötétséget.

Kerekek

Ahogy tetszik: keréktárcsa-választék a Golf Alltrackhoz.

Ön dönti el, melyik kerékopcióval néz ki legjobban Golf Alltrack autója: tegye egyedivé járművét!

Infotainment

Rádió

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Szeret vezetés közben úgy zenét hallgatni, hogy közben semmilyen fontos információról nem marad le, ráadásul mindezt első osztályú környezetben? Akkor a Golf Alltrack rádióját imádni fogja.

Navigáció

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig tájékozottan.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobb hangzású zene a kocsiban, mint otthon? Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszer kimondottan az autók belső terében történő használatra tervezett megoldás, amely még a legkényesebb fülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyaló hangminőséget varázsol a kocsiba.

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. A Golf Alltrack két kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon-előkészítést kínál.

Vezetői segédrendszerek

Terepvezetés

Problémás útviszonyoknál sem hagyja cserben.

A Golf Alltrack oda is elviszi, ahová nem vezet aszfaltozott út. Hisz pont ezért szereltük fel strapabíró futóművel, fedett alvázzal, terepvezetési programmal, valamint a terepen történő vezetést megkönnyítő, praktikus eszközökkel.

Holttérfigyelő

Így segít önnek a Golf Alltrack sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

 

Trailer Assist

Hogy egyszerű legyen a vontatmánnyal történő manőverezés.

Ez többé nem nehéz, nincs több bosszankodás. E rendszernek köszönhetően a Golf Alltrack "átveszi a volánt", amikor vontatmánnyal kell manővereznie vagy parkolóhelyre beállnia. A választható Trailer Assist (vontatmányos manőverezést segítő rendszer) nagy követ vesz le az Ön válláról.

Front Assist és ACC

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az opcionális adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. 

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek. 

Traffic Jam Assist és Emergrency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható Traffic Jam Assist (forgalmi dugóban segédkező rendszer) az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális Emergency Assist (vészhelyzetben segítő rendszer) észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

4MOTION

A fenntartható tapadás

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az alapfelszereltség részét képző 4MOTION összkerék-meghajtás ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Kényelem Az új Golf bőséges alapfelszereltsége, egyszerű kezelése és kényelmi extrafunkcióinak széles tárháza segíti, hogy minden napja a nyugalom jegyében teljen.

Panoráma tolótető

Szeretné, hogy menet közben több fény és levegő jusson a kocsiba - és még a hangulat is jó legyen? Akkor a panoráma tolótetőt Önnek találták ki. A panoráma tolótető olyan nagy, hogy még a hátsó üléseken ülő utasokat is lenyűgözi kilátás.

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek