Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Tiguan Most akár 1 500 000 Ft-tal könnyebb a döntés.

A 150 LE TDI motorizáltságú Tiguan modellek kombinált átlagfogyasztása: 4,8-5,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 125-147 g/km. A megadott értékek a WLTP menetciklus alapján mért, majd az NEDC-re átszámított adatok, amelyek az alapfelszereltségű EU-szériamodell esetén érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007 EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. 2017. 09. 01-től bizonyos új járművek típusjóváhagyása a "könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás" (WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás mérésére. 2018. 09. 01-től a WLTP teljes mértékben felváltja az "új európai menetciklust" (NEDC), amely a jelenlegi vizsgálati eljárás. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. A képen látható gépkocsi illusztráció, extra felszereltséget tartalmazhat. A finanszírozással igénybe vehető akció 2018. március 9-től 2018. november 16-ig érvényes a TDI motorral szerelt Comfortline és Highline modellekre. A feltüntetett kedvezmény a hirdetés megjelenésekor érvényes ajánlott kiskereskedelmi árból került kiszámításra. A Porsche Bank Zrt. változó kamatozású, forint alapú zárt és nyílt végű pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM 3 millió Ft finanszírozott összegre és 5 éves futamidejű forintban fizetendő reprezentatív minta alapján került meghatározásra. Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az akció részleteiről érdeklődjön a márkakereskedésekben.

Mély benyomást kelt

Aszfalt, terep, iOS és Android - a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Galéria

Ismerje meg a Tiguan legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg a Tiguan legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment

Rádió- és navigációs rendszer

Jó, ha magunk választhatjuk meg navigátorunkat.

Járműve volánja mögött mindig Ön dönt arról, mi történjék. Ehhez kétféle rádió is rendelkezésére áll, igényes hangszórókkal, egyszerű kezelhetőséggel és számos csatlakoztatási lehetőséggel. Vagy válassza az extraként kínált két navigációs rendszer valamelyikét, amelyek multimédiás képességei nem hagynak kívánnivalót maguk után.

Car-Net Guide & Inform

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A Car-Net Guide & Inform opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

Vezetői segédrendszerek

Area View környezetfigyelő rendszer

Négy kamera veszi, mi történik az autó körül.

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepen manőverezésről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

Park Assist parkolássegítő rendszer

Engedje át autójának a parkolás feladatát!

Még ha Ön személy szerint azon kevesek közé tartozik is, akik akár "közönség" előtt is könnyedén állnak be a legszűkebb parkolóhelyre, az opcionális Park Assist parkolássegítő rendszer minden bizonnyal elnyeri tetszését. E technika ugyanis nem csupán felismeri a megfelelő méretű helyeket, hanem beálláskor a kormányzás feladatát is átveszi.

Trailer Assist vontatmány-asszisztens

Legyen gyerekjáték a vontatmánnyal manőverezés!

Az extraként kínált Trailer Assist vontatmány-asszisztens utánfutóval manőverezéskor átveheti a kormányzás feladatát, sok fáradtságtól kímélve meg Önt.

 

Lane Assist sávtartást segítő rendszer

Tartsa mindig biztosan a sávot!

Az egyhangú utazások, a beszűkülő forgalmi sávok és a keskeny országutak igencsak próbára tehetik az összpontosító képességet a hosszú utazások során. Az alapkivitelhez tartozó Lane Assist sávtartást segítő rendszer nagyban támogatja az ilyen menethelyzetek pontosabb megítélését, ezzel a balesetveszély minimálisra mérséklését.

 

Gazdaságosság

Vonóerő

Amikor többet kell szállítani.

Olyan feladat előtt áll, amelyhez utánfutó is szükséges? A Tiguan számára ez aligha jelenthet problémát, extraként rendelhető, manuálisan kihajtható vonóberendezésével ugyanis akár 2,5 tonna össztömegű utánfutót is vontathat.

 

4MOTION Active Control

A Tiguan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

A Tiguan volánja mögött nemcsak új élmények várják - a Tiguan már önmagában is élmény. Nagyban köszönhető ez az opcionális 4MOTION Active Control rendszerének, amelynek révén a legkülönfélébb terepeken is pontos beállítási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, emellett az Onroad üzemmódban ötféle menetprofil közül választhat.

4MOTION

Mindig optimális tapadás.

Nedves és egyenetlen útfelületen sem mondana le a kiváló vonóerő-átadási képességekől? A kívánságra rendelhető 4MOTION intelligens összkerékhajtásnak köszönhetően ez már immár csaknem mindenütt rendelkezésére állhat.

Kényelem

Head-up kijelző

Mindig jól átlátható a helyzet.

Az extraként rendelhető Head-up kijelző a vezető számára fontos információkat - mint például az azonosított közlekedési táblák vagy éppen a navigációs útmutatások - a közvetlen látótérben, a szélvédő előtti síkban jeleníti meg.

 

Active Info Display

Csak azon információkat nézze, amelyeket valóban látni kíván.

A Highline felszereltségi szinten széria Active Info Display innovatív kombinált műszeregység többféle adatprofilja segítségével testre szabott információkkal szolgálhat, mégpedig jól áttekinthető és bármikor lehívható formában.

 

Biztonság és kényelem

Ebben az autóban mindig biztonságban érezheti magát. 

Foglaljon helyet a SUV-modellben, amely számos igényes - és részben opcionális - megoldása, mint például a légzsákok, a másodlagos ütközésvédelem, a proaktív utasvédelem és a fáradtságérzékelő rendszer révén mindenkor a magas fokú biztonság megnyugtató érzésével szolgál.

 

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek