Golf: Traffic Jam Assist & Emergency Assist

A választható "Trafic Jam" asszisztens rendszer olyan, bizonyítottan hasznos funkciók révén biztosítja a forgalmi dugóban történő lassú, de biztonságos vezetést, mint az adaptív sebességtartó automatika (ACC), vagy a sávtartó automatika , a "Lane Assist". Az autó, az előtte álló jármű mozgását figyeli, és annak megfelelően, automatikusan indítja, mozgatja és fékezi a kocsit.

A választható "Emergency Assist" rendszer automatikusan közbelép, ha úgy észleli, hogy a jármű vezetője nem vezeti az autót, és a figyelmeztetésre sem reagál. A rendszer ekkor apró fékezésekkel, figyelmeztető hangjelzéssel, a vészfények bekapcsolásával és enyhe kormánymanőverekkel figyelmezteti a vezetőt, az utasokat és az úton haladó többi jármű vezetőjét. Amennyiben a vezető ennek ellenére sem veszi vissza az autó irányítását, a rendszer azt kontrollált módon megállítja.

Bezárás
Zárja be a menüt

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata