Zárja be a menüt
Bezárás

Malgorzata Ross Berlinben. Tisztán elektromos!

Malgorzata Ross Berlinben. Tisztán elektromos!

Az elektromobilitás különösen akkor hasznos, ha több rövidebb kört kell futnunk egy nap alatt. Malgorzata, aki Berlin-Treptow negyedében lakik, naponta többször is átszeli a várost. A családi bevásárlások sem okoznak fejtörést az e-up!-pal. Állítása szerint a csomagtér nagyon tágas. Emellett a kisautó környezetbarát is.

Már régen úton vagy, de észre sem veszed.

Malgorzata Ross 2014-ben ült először az e-up! volánja mögött. Nem fogja egy könnyen elfelejteni az első élményt és gyermekei a mai napig összekuncognak rajta. Nevetve meséli, hogy amikor először beindította autóját, nem vette észre, hogy már jár a motor. Ennyire halk a jármű. Jókedve ránk is átragad.

"A gyermekeink elújságolják a kis barátaiknak, hogy a mi autónk halk és környezetbarát. Nagyon menőnek gondolják."

Berlin utcáin egy ügyes elektromos autóval.

2014 vége óta vezeti a kis agilis e-up!-ot Berlin utcáin. Szerinte a nagyvárosi közlekedéshez ideális egy elektromos autó, különösen olyanoknak, akik minden nap rövidebb köröket futnak a városban. Legyen szó akár a gyerekek iskolába fuvarozásáról vagy munkába menésről. Malgorzata e-up!-jával viszi gyereket mindenfele iskola után:

"Délutánonként vitorlástanfolyamra és zeneórára viszem őket. Az e-up! bámulatosan teljesít a városban és gyerektaxinak egészen kiváló."

Akkor töltöm, amikor hazaértem, aztán újra útnak indulok.

A projektmenedzser férjével együtt már egy ideje játszott a gondolattal, hogy vesznek egy kisebb autót városi használatra. Azonban olyan autóra volt szükségük, amely ideális rövid utakra is. Az e-up! tesztvezetését követően Malgorzata azonnal elhatározta, hogy kell neki egy. Férje, Matthias döntött úgy, hogy elektromos modellt kellene vásárolniuk. A nagy, fenntartható elektromosvezeték-hálózatok számára akkumulátorokat gyártó cég ügyvezetőjeként Matthias kíváncsian ült be egy ilyen típusú jármű volánja mögé. "Szerette volna megtapasztalni, hogy mit is takar az elektromobilitás" - meséli a felesége. Ami azt illeti, elég sokat. Például a Ross család ma már jól tudja, hogy az e-up! akkumulátora kitart, amíg elvégzik napi teendőiket. Ez volt a legfőbb oka az elektromos autó beszerzésének. Malgorzata otthon is tudja tölteni, miután egyszerűen csatlakoztatja garázsban található konnektorhoz és már tölt is.

"Dinamikus és kompakt. Sokkal több hely van a csomagtérben, mint gondolnánk."

Ideális az egész családnak és Berlinhez is.

Azóta a család nemcsak megbecsüli a legifjabb családtagot, hanem egyenesen imádja. Malgorzata mindig kellemesen csalódik, hogy mennyi hely van elektromos autója csomagterében. A heti bevásárláskor is rengeteg a hely, még az üveges rekeszek is beférnek. A gyerekek is valódi e-up! rajongókká váltak. Büszkén mesélik barátaiknak, hogy mennyire halk és környezetbarát autójuk van. Mindannyiuk szerint szuper. Szüleik környezettudatossága már egy ideje "megfertőzte" őket. Ez a siker az e-up!-nak könyvelhető el.

További lehetőségek

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata