Mert Ön az energia hatékony felhasználását is nagyra értékeli

Teljesítmény

Élvezetes vezetésre vágyik, ám nem mindenáron? Az új T-Roc TSI benzinmotorjait kiemelkedő teljesítményszint és gazdaságosság jellemzi. Már az alacsony fordulatszám-tartományokon is maximális forgatónyomaték áll rendelkezésre. A takarékos TDI motorok turbófeltöltéssel és common-rail közvetlen befecskendezéssel működő dízel erőforrások, amelyek különösen halk járásúak és tekintélyes forgatónyomatékuk révén a sportos vezetésben is kiváló partnerek.

A T-Roc kínálatában a 4MOTION összkerékhajtással is szerepelnek a TSI és TDI aggregátok, míg a 150LE-s TSI erőforrásokhoz az aktív hengermenedzsment technikája is rendelkezésre áll. Utóbbi alacsony teljesítményigény esetén a két belső henger leállításával növeli a motor hatásfokát. Mindeközben Ön zavartalanul közlekedhet és a multifunkciós kijelzőn kísérheti figyelemmel a motor pillanatnyi üzemállapotát.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés