Jó kezekben van!

Segélyközpont

Minden vészhelyzetre érvényes: őrizze meg nyugalmát! A Volkswagen opcionális vészhívás-szolgáltatását1 egyetlen gombnyomással aktiválhatja. A rendszer élő hangkapcsolatot alakít ki a Volkswagen segélyközpontjával, így minden helyzetben személyre szóló támogatást kaphat, amíg a mentők a helyszínre nem érnek. A piros SOS-gombbal más közlekedők számára is gyorsan hívhat segítséget.

A rendszer automatikusan indít vészhívást, ha valamelyik légzsák aktiválódik. Ekkor élő kapcsolat jön létre a Volkswagen segélyközpontjával, amelynek egy munkatársa jelentkezik be. Ezzel egyidejűleg a gyors orvosi ellátás érdekében a rendszer fontos adatokat - például a pontos helyszín - is továbbítja a központba. A Volkswagen segélyközpontja 10 európai nyelven2, Európa összesen 22 országában3 érhető el.

1 A Car-Net Security & Service használatához a Volkswagen AG-vel online külön szerződés kötendő. A szolgáltatások teljes futamidőre szóló használatához az ügyfelek a jármű átvételét követő 90 napon belül regisztrálhatják autójukat a http://volkswagen-carnet.com oldalon. A segélyhívás szolgáltatása már a kiszállítástól, regisztráció nélkül aktív.
A Car-Net szolgáltatások elérhetősége országonként változhat. A szolgáltatások a szerződés meghatározott futamideje alatt állnak rendelkezésre és e futamidő alatt tartalmukban változhatnak. A díjmentes Car-Net App használatához iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefon és egy meglévő vagy az Ön mobiltelefon-szolgáltatójával külön kötendő mobiltelefon-előfizetés alapján egy adatopcióval rendelkező SIM-kártya szükséges. Az internetes adatcsomagok fogadása során a személyes mobilszerződés szerint, s különösen külföldön kiegészítő költségek (például roaming-díjak) merülhetnek fel. A Car-Net Security & Service rendszerével kapcsolatban további információkért keresse fel a http://volkswagen-carnet.com oldalt vagy forduljon Volkswagen partneréhez. A mobiltelefon-tarifákról mobiltelefon-szolgáltatója szolgálhat bővebb információval.

2 Angol, cseh, francia, holland, lengyel, német, olasz, portugál, spanyol, svéd

3 Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Málta, Nagy-Britannia, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés