Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

Rádió és Navigáció

Készen áll a kívánságműsorra? Kínálatunkban két elsőosztályú rádió, illetve egy navigációs rendszer várja.

Az alapkivitelhez tartozó Composition Colour rádió 16,5 centiméter (6,5 col) képátlójú, színes érintőképernyővel készült és az MP3, WMA formátumú zenei fájlok lejátszására alkalmas. FM rádióadókat vesz és hat hangszórója van. 2 USB "C" típusú kimenet vagy Bluetooth segítségével kapcsolódhat a telefonjával az infotainment rendszerhez

Az extrafelszerelésként kínált Composition Media rádiórendszer nyolc hangszórót tartalmaz. Az említett rádió funkcióin és csatlakozóin túl CD-lejátszót, USB-aljzatot, a mobiltelefon számára pedig Bluetooth-csatlakozást kínál. Kezelése különösen kényelmes, színes érintőképernyőjének képátlója tekintélyes 20,3 centiméter (8 col).

Az extrafelszerelésként rendelhető Discover Media navigációs rendszer ugyancsak 20,3 centiméter (8 col) képátlójú, színes érintőképernyővel bír. Élvezze a nyolc hangszóró, az FM-rádióvétel, az MP3-, AAC- és WMA-kompatibilis CD-lejátszó, a két SD-kártyanyílás és az USB-aljzat kínálta lehetőségeket és a mobiltelefon Bluetooth csatlakozási lehetőségét.

Mindegyik rendszer diversity-antennával egészül ki, ami még nehéz vételi körülmények közepette is jó vételi minőséget biztosít. A Composition Media rendszertől felfelé emellett extrafelszerelésként a digitális rádióvétel (DAB+) előnyei is kihasználhatók.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés