Helyezze magát kényelembe!

Kényelem

A T-Roc volánja mögött jól érzékelhető az igényes anyagválasztás és a gondosan kialakított felszereltség. A Style változat elöl komfortüléseket kínál, míg a Sport vezetője és első utasa sport-komfortülésekben foglalhat helyet, amelyek különösen határozott oldaltartást nyújtanak. Támláikban kivánságra deréktámasz áll rendelkezésre, amelyeket úgy állíthat be, hogy hatékonyan tehermentesítsék a hátat.

Az üléskárpitok egyéni ízlése kifejezésére is lehetőséget kínálnak. Különösen nemes hatást kelt az extrafelszerelésként rendelhető Vienna bőrkárpitozás, amely már-már a stílusos szalonok hangulatát idézi.

További "fénypont" - a szó szoros értelmében is - az opcionális panorámatető, amely bőséges fénnyel árasztja el az utasteret, egyedülállóan tágas térérzetet keltve. A tető két nagyméretű üvegelemből áll, amelyek közül az első elektromosan felbillenthető, illetve eltolható. Ha túl erős a napsugárzás, az üvegtető gombnyomásra rolóval fedhető el.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés