Több basszust szeretne?

beats Hangrendszer

Basszusok nélkül nem élvezet a zene? A Style és Sport változatok a beats hangrendszerrel kívánságra igazán különleges akusztikai élménnyel szolgálnak. Két magas, két mély és két szélessávú hangsugárzó adja vissza pontosan úgy kedvenc zenéit, ahogyan eredetileg a stúdióban megszólaltak: gondos hangolással és kristálytisztán.

Az utolsó porcikánkig terjedő bizsergésről pedig mélységesen mély basszusaival külön mélysugárzó gondoskodik. A hangszórókat nyolccsatornás, 300 watt teljesítményű erősítő működteti, ami kellően erőteljes ahhoz, hogy a zene Önt és minden utasát magával ragadja.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés