Őrizze meg az irányítást – a legnehezebb útviszonyok közepette is

4MOTION Active Control

Az út és a talaj változhat, a vezetés élménye nem - ha a 4MOTION összkerékhajtással szerelt T-Roc mellett dönt, a 4MOTION Active Control rendszerének köszönhetően különböző útviszonyok közepette más és más menetprofilt aktiválhat. Választhat a havas útfelületre készült (Snow), a terepes (Offroad) és az egyéni terepes (Offroad Individual) beállítások között, s a rendszer kényelmesen, nyomó-/forgató kapcsolóval kezelhető. A további közúti (Onroad) üzemmódban például a gazdaságos Eco- és a dinamikus Sport-móduszt is választhatja.

A 4MOTION Active Control a lejtő- és az emelkedő-asszisztenssel, az elektronikus menetstabilizáló rendszerrel és az elektronikus differenciálzár hatású funkcióval egyaránt adatkapcsolatban áll. Az éppen választott profil szerint alakítja a hajtásrendszer olyan jellemzőit, mint a gáz adagolhatósága, a sebességfokozat váltása, a motorfékhatás és a elindulást segítő funkció, az eredmény pedig a vezetés még szabadabb élménye, még havas és laza útfelületen is.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés