Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új T-Roc Magabiztosnak született.

Videó lejátszás

Felszereltség és dizájn Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást – a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Kéttónusú fényezés
Karakter
Világítás
T-Roc Sport
T-Roc Style

Tűnjön ki a tömegből!

Az egyhangúság nem illik Önhöz - a Style kivitel kéttónusú fényezése egyéni stílust ad a T-Roc számára. A Sport változat esetén a Fekete és a Villámpiros szín áll rendelkezésre.

Mutassa meg, ki is Ön valójában!

Egyéni karakterű autóra vágyik? A T-Roc volánja mögött olyan korszerű crossover-modellben foglalhat helyet, ami magabiztos formavilágával mindenkit lenyűgöz.

Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!

A T-Roc világítása a lökhárítóba integrált, markáns nappali menetfénnyel és egyedi dizájnjával tűnik ki a tömegből.

Sportos fellépés

A T-Roc Sport változatának volánja mögött könnyedén mély benyomást kelthet, hiszen olyan sportos részleteket kínál, amik megdobogtatják az autósok szívét.

Kifejező dizájn a mindennapokra

Élvezze a T-Roc Style változat széles körű és egyéni kialakítási lehetőségeit a karosszéria, valamint az utastér tekintetében. Így a T-Roc biztosan az Ön személyiségét fogja tükrözni.

Galéria Értékeli a színvonalas dizájnt és az egyéniséget? A magabiztos T-Roc kifejező crossover-formavilágával és egyéni kialakítási lehetőségei sokaságával egyaránt kitűnik a tömegből.

Ismerje meg az új T-Roc legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az új T-Roc legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Infotainment Hozzon ki többet minden útból! Használja ki a T-Roc volánja mögött töltött időt! A T-Roc modern infotaiment-technikája révén mindenkor jól informált maradhat, kihangosítón keresztül telefonálhat, kedvenc zenéit hallgathatja vagy úticéljához navigálhat. Ha pedig úgy kívánja, a hangvezérlés segítségével a T-Roc akár a szavára is hallgat.

Segélyközpont
Konnektivitás
Rádió és Navigáció
beats Hangrendszer
Telefonhívások

Jó kezekben van!

Jó tudni, hogy valaki mindig segíthet: az opcionális vészhívás-szolgáltatással éjjel-nappal elérheti a Volkswagen segélyközpontját a piros SOS-gomb megnyomásával. A légzsák kioldásával járó balesetek után pedig automatikusan indul a segélyhívás.

Ne keljen többet útra internet nélkül

Az internet nagyon hasznos dolog - nemkülönben a T-Roc fedélzetén. Az opcionális Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect és Car-Net Security & Service szolgáltatások a mindennapokban és a különleges helyzetekben egyaránt sok mindent nyújtanak, ami hatékonyan segítheti Önt.

Így vezethet mindig kellemesen szórakozva

A T-Roc kormánya mögött mindig Ön dönthet a műsorról. Kétféle rádió közül választhat, amik megfelelő hangszórókkal, könnyen kezelhető technológiával és rengeteg csatlakozási lehetőséggel várják. Vagy válassza a Discover Media navigációs rendszert, ami az egyik legjobb választás.

Több basszust szeretne?

Tekerje fel a hangerőt, hiszen kezdődik a személyes utcai koncertje! Kívánságra Beats hangrendszer gondoskodik a T-Roc fedélzetén szóló intenzív basszusokról, mivel nem csak a Beats by dr. Dre fejhallgatókon szólhat jól a zene.

Maradjon kapcsolatban!

Az induktív töltést is kínáló, extrafelszerelésként kapható Comfort telefoncsatlakozással vezeték nélkül is töltheti készülékét. Az induktív antennacsatlakozás első osztályú hangminőséget biztosít, hogy útközben is kényelmesen, szabadon telefonálhasson.

Vezetői segédrendszerek Kerülje a felesleges stresszt! A T-Roc számos szituációban tehermentesítheti Önt. Fejlett vezetői segédrendszerei optimális esetben meg is előzhetik a baleseteket.

Nyugodt vezetés

A T-Roc elvégzi Ön helyett

Korántsem csupán a kritikus helyzetekben értékelheti olyan vezetői segédrendszereit, mint a szériafelszereltséget bővítő Lane Assist vagy a távolságtartó automatika (ACC). Az opcionálisan rendelhető közlekedési asszisztens, vészhelyzet -aszisztens is kényelmesebbé teszik a vezetést a mindennapok során.

Front Assist városi vészfékfunkcióval

Csak nyugodtan - zsúfolt úton is

Néha olyan segítségre vágyik, ami szemmel tartja az autó előtti forgalmat? A városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített, már az alapkivitelhez tartozó Front Assist környezetfelügyelő rendszerrel a fedélzeten Ön is nyugodtabban közlekedhet.

Park Assist és parkolási segédrendszer

Hódítsa meg az utakat és a szabad parkolóhelyeket!

A parkolás többé nem lesz olyan problémás. A T-Roc extrafelszerelésként kínált parkolási segédrendszerei már a parkolóhely-keresés során is rendelkezésére állnak és jelentősen leegyszerűsítik a manőverezést.

Holttérfigyelő

A T-Roc sávváltáskor és kiálláskor is segít

A hátsó keresztirányú forgalom-asszisztenssel extrafelszerelésként kínált holttér figyelő (Blind Spot Sensor) - működési határain belül - a visszapillantó tükrök holtterében tartózkodó járművekre figyelmeztet, tolatva kiálláskor pedig a jármű mögötti és melletti területet felügyeli.

Kényelem A T-Roc alkalmazkodik az Ön életstílusához. Kényelmével és nagyvonalú belső méreteivel tág teret kínál, hogy kifejezze személyiségét, amihez progresszív dizájnelemei is nagyban hozzájárulnak – akárcsak egyéni kialakítási lehetőségei.

Egyéni kialakítási lehetőségek
Cockpit
Utastér
Kényelem

Éppoly egyéni, mint Ön

Pontosan úgy, ahogyan kívánja - alakítsa ki a T-Roc Style utasterét egyéni elképzelései szerint, személyes színes elemekkel kiegészítve.

A vezetőülésből mindent kézben tarthat

Üdvözlet a cockpitban! Itt minden egy célt szolgál - hogy Önnek minden egyes utat a lehető legkellemesebbé tegyen. A bőrbevonatú multifunkciós kormánykerékről anélkül vezérelhet számos funkciót, hogy kezét le kellene vennie a volánról.

Foglaljon helyet „mindenekfelett”!

Aki nem elégszik meg a megszokottal, több szabad teret is kíván - itt bizonyosan megtalálja. Kompakt külső méretei ellenére a T-Roc bőséges helyet kínál utasai és csomagjaik számára. További jelentős előny a kényelmesen megemelt üléspozíció.

Helyezze magát kényelembe!

Szálljon be és érezze jól magát! A T-Roc kényelmes ülésekkel és kívánságra színes betétekkel kiegészített, igényes bőrkárpitozással várja, vagy akár panoráma tolótetővel, amit utasai is bizonyosan nagyra értékelnek.

Technológia Éppen olyan hatékony és sokoldalú, mint Ön. Joggal vár el teljesítményt - különösen az autójától, ezért kínál a T-Roc extrafelszerelésként a csaknem mindenfajta úton és talajon optimális vonóerőátadás szolgálatában 4MOTION összkerékhajtást, az optimális irányíthatósági tulajdonságok érdekében pedig sportfutóművet, valamint adaptív futómű- szabályzást (DCC).

Teljesítmény
Futómű
4MOTION Active Control

Mert Ön az energia hatékony felhasználását is nagyra értékeli

A T-Roc volánjánál az unalmat is maga mögött hagyhatja, ami erőteljes motorjainak palettájáról is jól érzékelhető. Nagyratörő ambíciók - a takarékosság terén is.

Élvezze a lehető legsportosabb kapcsolatot az autó és az út között!

A sportfutómű és a progresszív kormányzás a menetdinamikai képességeket fokozzák, ha épp sportosan kíván közlekedni. Mindkét technika extraként rendelhető.

Őrizze meg az irányítást – a legnehezebb útviszonyok közepette is

Fedezzen fel valami újat! A T-Roc opcionális összkerékhajtásával a 4MOTION Active Control technikája is rendelkezésre áll, a legkülönfélébb útfelületekre is pontos beállításokkal szolgálva. A közúti üzemmódban a menetprofil-választás emellett ötféle üzemmódot kínál.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek