Menü schließen
Bezárás

Szerviz és tartozék Garancia

 

4 év általános garancia minden Volkswagen modellre

A 2010. szeptember 1 után megrendelt Volkswagen modelleket, Magyarországon 4 év általános garanciával kínáljuk, ráadásul az ügyfeleknek ezért nem kell felárat fizetnie. A 4 éves általános garancia mögött a márka magyarországi importőrének saját GARANCIA4 nevű exkluzív terméke áll, amit speciálisan az általunk importált Volkswagen modellekre fejlesztettünk ki, ezért ez kizárólagosan csak a magyarországi Volkswagen márkakereskedőktől vásárolt autók esetében érvényes.

Milyen előnyöket hordoz a GARANCIA4 az autótulajdonosok számára?

A gyári garanciához hasonlóan, -a kopó alkatrészek kivételével- az autó minden alkatrészére kiterjed. Párját ritkítóan magas futásteljesítményig, akár 200.000 km-es futásteljesítményig érvényes. Így a szolgáltatás időtartama alatt nincsenek előre nem látható javítási költségek. Minden márkaszervizben érvényesíthető, akár külföldön is. A javítás -az autó értéktartását is elősegítve- mindig Volkswagen Eredeti Alkatrészek®-kel és gyári technológiával történik.

A Volkswagen modellek garanciális szolgáltatásainak áttekintése a fenti időszakban értékesített autókra vonatkozóan:

  • 2 év kilométer korlátozás nélküli garancia a gyártótól a megszokott módon.
  • 3 év gyári fényezési garancia.
  • +2 év GARANCIA4 nevű extra szolgáltatás a 3. és 4. évben egészen 200.000 km futásteljesítményig érvényes.
  • 12 év átrozsdásodás elleni garancia.

Átrozsdásodás elleni garancia

A Volkswagen a legmagasabb igényeknek megfelelően alkotta meg az autóit, hogy még évek múltán, sok-sok megtett kilométer után is értékálló legyenek. Az illesztési hézagok nagyságát minimálisra csökkentették, s az egyes részek a legnagyobb pontossággal illeszkednek egymáshoz. A nagy karosszériaelemek egyetlen darabból készülnek, így még évek múltán sem lehet semmiféle zörejt, recsegést hallani. A szélvédő és a hátsóablak pontos ragasztása is a karosszéria stabilitását fokozza. A fontosabb részek lézerhegesztése igen szilárd illeszkedést eredményez. A minőség tehát nem csupán a felhasznált anyagokon múlik, hanem mindenekelőtt a feldolgozás módján.

AKTUÁLIS Tájékoztató és Általános Szerződési Feltételek

Szüksége van szervizidőpontra?

Töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot és márkakereskedőnk hamarosan felkeresi Önt.

Itt megtalálhatja az Önhöz közeli Volkswagen márkaszervizeket.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team