Menü schließen
Bezárás

We Upgrade
A jövő előre programozottan

 

Minden jót kívánunk a jövőhöz! Utólag.

A We Connect jelenti a belépést a mobil online szolgáltatások legújabb generációjába számos Volkswagen modellnél. Kérésre a kezdetektől onlineképes, így Önnek számos We Connect szolgáltatás áll rendelkezésére. A Volkswagen ID-val történő egyszeri aktiválást és regisztrációt követően a We Connect nemcsak kellemesebbé, hanem kényelmesebbé teszi a mindennapi életet. Újdonság, hogy Volkswagen járművének bizonyos funkcióit a jármű megvásárlása után, később is aktiválhatja, így gépkocsija az Ön igényeinek megfelelően utólag is testreszabható. Mindez teljesen egyszerűen elvégezhető online az infotainment rendszere In-Car Shop webáruházában. Itt tekintheti meg We Connect főfelhasználóként a járművéhez megvásárolható "We Upgrade"1 funkciókat.

Volkswagen járművének tudása fokozható:We Upgrade funkciók az új Golf modellekben

Hangvezérlés: "Helló Volkswagen"


A Volkswagen járműve érti Önt. A "Hallo Volkswagen" megszólítással Ön belép egy természetes párbeszédbe, ami lehetővé teszi a telefon, a média és a navigáció kiválasztott funkcióinak biztonságos és kényelmes vezérlését. Ehhez engedélyezze a "Ready 2 Discover"2 vagy a "Discover Media" infotainment rendszeréhez a hangvezérlést, és vezérelje a jármű számos funkcióját a hangjával. A jármű modelljétől és felszereltségétől függően sok további kiválasztott funkció is vezérelhető beszédhanggal. Így Ön csupán a vezetésre és az útra koncentrálhat és jobban élvezheti a vezetést.

App Connect³: Vigye magával az alkalmazásait a járművébe


Az App-Connect használatával a kiválasztott alkalmazások és tartalmak közvetlenül összekapcsolhatók a Volkswagen járművével, és az adatok átvihetők az infotainment rendszer kijelzőjére, ahol kényelmesen és áttekinthetően kezelhetők a látómezején belül. Így az elképzelhető legegyszerűbben hozzáférhet például a zenecsatornákhoz, hírekhez, térképekhez vagy hangoskönyvekhez. A Volkswagen három interfészt kínál az okostelefonok csatlakoztatására, számos további lehetőséggel: Apple CarPlay™, a Google™ által kiadott Android Auto™ és MirrorLink®. Az Apple CarPlay™ és a Google Android Auto™ a "Discover Media" és a "Ready 2 Discover" navigációs rendszerek "We Upgrade" funkciójaként vezeték nélkül is használható. Vezetés közben csak tanúsított alkalmazások indíthatók el, hogy megakadályozható legyen a figyelem elterelése a vezetésről.

Light Assist: Elvakításmentesen. Szinte minden helyzetben.


A "Light Assist" fényszóró-szabályozás teljesen új megvilágításba helyezi az éjszakai vezetést az új Golffal. A szélvédő mögé beépített kamerával a Light Assist a rendszer keretein belül felismeri a szembejövő vagy az Ön előtt haladó járműveket, és automatikusan átkapcsol a tompított és a távolsági fényszóró között. Ugye, milyen jó kilátások ezek?

Hangulatvilágítás (többszínű): a belső nyugalomért.


Hozza ki a személyiséget Golf járművéből. Az alap hangulatvilágítás bővítésével az egyedi színválasztás révén hangulattól függően világítható meg a jármű belső tere. A hangulatvilágítással (többszínű) "We Upgrade" funkcióként kibővített színcsomag, és ezáltal nagyobb színválaszték áll rendelkezésére a megvilágítás kialakításához. Legyen szó hűvös vagy meleg színárnyalatról, megvilágított nagyvárosról vagy sötét éjszakai országútról: mindenütt kiválaszthatja az Önnek és utasainak megfelelő hangulatot.

Golf 8 és modellváltozatai További "We Connect" előkészítéssel rendelkező járművek
Navigáció Későbbi időpontban Későbbi időpontban
Hangvezérlés Későbbi időpontban
App-Connect Későbbi időpontban
Távolságifény szabájzás (Light Assist) -
Hangulatvilágítás (többszínű) -
Autómatikus távolságszabályzás (ACC) -
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team