Menü schließen
Bezárás

Der ID.R Challenge AcceptID

 

Benyomást hagy. Nyomok nélkül.

A Volkswagen ID.R az innovatív elektromobilitás kompromisszumok nélküli teljesítménypotenciálját képviseli. A károsanyagkibocsátás-mentes versenyautó ezeket a nagy elvárásokat már 2018-ban, a Pikes Peak nemzetközi hegyi versenyen elért új rekordjával teljesítette.

De ez még közel sem volt elég. Az elektromos autóval elért rekordot a világ legnívósabb versenypályáján zúzzuk porrá: a 20,8 km hosszú Nürburgring-Nordschleife-pályán. Romain Dumas, a Volkswagen pilótája 6:05,336-os idejével 40,56 másodperccel túlszárnyalta Peter Drumbeck korábbi rekordját.

Az ilyen sikerek bizonyítják, hogy nyomok nélkül is lehet nagy hatást elérni. #ChallengeAcceptID

Versenyben az idővel. A jövőért.

Az ID.R legfontosabb szerepe nem az, hogy egyik rekordot a másik után döntse meg a világ legkeményebb pályáin. A legnagyobb kihívást az jelenti, hogy példaképpé és az elektromos járművek következő generációjának éllovasává váljon.

Versenytársait és a korát is megelőzve.

Ha rekordokat szeretnénk dönteni, nem elég egy gyors autó. Ötletek kellenek, amelyek megtörik a konvenciókat. Újra és újra. Mert a dinamikus elektromobilitás területén a sebesség nemcsak az utakon, hanem a fejlődés mértékében is meghatározó. Ezért minden ID.R által megtett kilométer az ID. család további modelljeinek hasznára válik.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team