Még tágabb tér az Ön kényelmének

Utastér

Előtérben az Ön biztonsága - már a Polo gazdag alapfelszereltségében is. A szériakivitelhez tartozó, városi vészfékfunkcióval és gyalogosfelismeréssel kiegészített Front Assist környezetfelügyelő rendszer hatékonyan segíti a kritikus követési távolság felismerését, fékezéskor pedig a fékút rövidítését. Vészhelyzetben a fejlégzsákok biztosítanak fokozott védelmet az elöl és a hátul helyet foglalók számára. A hangulatos zenei aláfestésről és a minden évszakban kellemes klímáról a Composition Colour rádiórendszer, illetve a légkondicionáló berendezés gondoskodik.
Sok a csomag? Az új Polo nagyvonalú térkínálatával ez már aligha jelenthet problémát. A Comfortline felszereltségi szint emellett már alapkivitelben sík csomagtér-padlózattal szolgál. Az aszimmetrikusan osztva lehajtható hátsó üléstámlák révén a hosszú tárgyak szállításakor és a nagybevásárlás után is még egyszerűbb a pakolás.
Highline felszereltségi szintjén a Polo magas színvonalú kényelme mellett már stílusában is kínálja azt a bizonyos "pluszt", például fényes, Deep Iron dekorbetétével. A középső kartámasz elöl, az allergénszűrőt és kétzónás hőmérsékletszabályzást kínáló Climatronic légkondicionáló berendezés, valamint a bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék ugyancsak különösen kényelmes és praktikus felszerelés.

Tökéletes fényben tűnik fel

Ambiente-világítás

Az éjszakai vezetés során sem kell "sötétben tapogatóznia". A Polo hangulatvilágítása stílusos fényhatásaival kellemes atmoszférát teremt az utastérben. A mennyezetkárpit, a műszerfal alsó pereme, az első lábtér, az ajtók színes dekorbetétjei és az első rakodórekesz akár induktív mobiltelefon-töltéssel, egyaránt karakteres fehér tónusú megvilágítást kapnak.

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés