A "Comfort" telefoncsatlakozás

Telefon

Csak kényelmesen: az extrafelszerelésként rendelhető Comfort telefoncsatlakozás nem csupán kihangosítót, hanem induktív töltőfunkciót is kínál. A külső antenna kiegészítő induktív csatlakozása, valamint az első rakodórekesz USB adat- és töltőkábele különösen kényelmessé teszi a telefonálást a Polo volánja mögött. Az induktív antennacsatlakozás a mennyezetkárpitba épített igényes mikrofonnal és a belső hangszórókkal kiváló hangminőséget biztosít. E megoldással kiegészítő tartókonzol sem szükséges - csak szép kényelmesen és praktikusan.

 

Felejtse el a töltőkábelt!

Induktív töltés

Mindig kéznél a töltőkábel, amikor épp lemerül okostelefonja akkumulátora? Az új Polo révén már erre sem kell gondolnia. Helyezze egyszerűen mobiltelefonját az első rakodórekeszbe, ahol induktív úton töltődhet, amelynek feltétele csupán, hogy a készülék támogassa a Qi-szabványt. Az induktív töltés az opcionális Comfort telefoncsatlakozás része, de önállóan is megrendelhető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés